Serie A

Ezzel a dupla tippel kockáztatnánk az Inter-Milanon

  • mr.blonde
megosztom

Szombaton milánói derbit rendeznek a Serie A-ban, de a sportfogadóknak nincs könnyű dolga ezzel a meccsel kapcsolatban.

Egy városi derbi mindig nehéz terep, de a szombati Inter-Milan talán a szokottnál is kacifántosabb. A válogatott időszak miatt mindkét keret alaposan megrövidült az elmúlt másfél hétben, így komoly felkészülésre és szakmai munkára mérsékelten volt lehetősége a szakmai stáboknak. 

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a hírek alapján mindkét oldalon rengeteg lesz a kimaradó. Bastoni, Nainggolan, Skriniar, Young, Sensi és Vencino sem lesz ott az Interben, míg Conti, Duarte, Musacchio és valószínű Rebic pedig a Milanból hiányzik majd. 

A fogadóirodák számaiból is látható, hogy háromesélyes meccsről beszélünk. Hazai pálya előnyéről ebben a párharcban amúgy sem igazán lehet beszélni, de a zárt kapus lebonyolítás végett aztán teljesen értelmét vesztette a pályaválasztás ebben a párharcban. Ha ebből indulunk ki, akkor a Milan 3.20-as szorzója túlzó is lehet, főleg, hogy a piros-feketék 3/3-mal állnak egyelőre a bajnokságban. 


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A

20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


Növelheti még a Milan esélyeit, hogy Zlatan Ibrahimovic felépült a koronából, így a svéd támadó újra bevethető lesz Pioli mester számára. Minőségi támadókból a másik oldalon sem lesz hiány, hiszen Lukaku és Lautaro is játékra jelentkezik, ráadásul mindketten gólt, gólokat szereztek a válogatottjaikban is. 

Mire érdemes fogadni? 

A kéthetes kihagyás valamint a sok hiányzó miatt meglehetősen nehéz belőni, milyen teljesítménnyel állnak elő a csapatok. Eleve nincs nagy különbség most a két fél között, így a napi forma sokat nyomhat a latba. 

A BetClic tétlapját böngészve egy kombinált fogadáson akadt meg a szemünk, amely arra vonatkozik, hogy a mérkőzésen vagy döntetlen születik, vagy 2.5 gól alatti végeredmény. 

Mivel a bukik szorzóiból az látható, hogy szoros mérkőzést és eredményt várhatunk, ezért ez a dupla opció nálunk játszható kategória. 

Te mire fogadnál a milánói derbin? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Inter - Milan ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-17 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen vagy 2,5 gól alatt ","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3428908] 2020-10-17 18:00:00 Inter - AC Milanx;
megosztom