Premier League

Erre fogadunk a Chelsea és a Manchester United meccsein - tippek a PL-re

megosztom

A londoniak a Southampton csapatát fogadják, míg a Vörös Ördögök Newcastle-be látogatnak.

Véget ért a kéthetes válogatott szünet, hétvégén visszatérünk a rendes kerékvágásba. A Premier League-ben szombaton négy meccs kerül terítékere, ezen ütközetekből pedig a Chelsea-Southampton és a Newcastle-Manchester United meccsekből gyúrtunk össze egy kombit.

Az olyan nagy csapatoknak, mint a Chelsea, mindig nehéz a válogatott szünetet követően pályára lépnie. Azok a kulcsemberek, akik válogatottak is, az elmúlt bő egy hétben kétszer, de inkább háromszor is pályára léptek, legutóbb szerdán, szombaton ugye pedig már bajnoki vár rájuk. Mindemellett többen (Chilwell, Kanté) sérülten tértek vissza, valaki a fél világot átutazta (Thiago Silva), arról nem is beszélve, hogy azért vannak sérültjei is a csapatnak (Mendy, Gilmour), és ugye Lampardék nem is voltak nagy formában, még akkor sem, ha legutóbb 4-0-ra verték a Crystal Palace-t.

Ezzel szemben a vendégeknél kevesebb volt az elmúlt két hétben a távollévők száma, mindemellett csak Djenepo, Salisu és Armstrong hiányzik tőlük. Arról nem is beszélve, hogy jó passzban vannak, hiszen két vereséget követően két sikert számlálnak, ráadásul ezen meccseken gólt sem kaptak.

Természetesen még így is a Chelsea a mérkőzés esélyese, azonban ilyen előjelek után, aligha arat kiütéses sikert a londoni együttes. Így a vendégekre kínált +2-es ázsiai hendikepet húzzuk be a kombinkra, ami csak akkor veszítene, ha a hazaiak három vagy több góllal nyernének.

[3411389] 2020-10-17 16:00:00 Chelsea - Southamptonx;

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A szelónk másik meccse a Newcastle-Manchester United. Ahogy a fentebb említett találkozón, úgy ezen is igaz az, hogy a manchesteri kirakatcsapatnál soha nem szerencsés válogatott szünet után pályára lépni.

A Vörös Ördögöknél a legutóbbi meccsre benevezett játékosok közül mindössze heten nem voltak oda az elmúlt napokban. Több hiányzóval (Martial, Cavani, Tuanzebe, Romero, Jones) is számolniuk kell, ráadásul legutóbb egy igen nagy pofonba szaladtak bele, hiszen 6-1-re (!) kaptak ki hazai pályán a Tottenhamtől.

Természetesen a Newcastle-nél is voltak páran távol az utóbbi két hétben, azonban lényegesen kevesebben, mint a Manchester Unitednél. A Szarkák formája is jobb, mint ellenfelüké, az utolsó négy tétmeccsükön nem kaptak ki, perpillanat négy pontot vernek a Vörös Ördögökre a PL-ben.

Ugyanakkor a hazaiaknál is lesznek hiányzók, hiszen Ritchie, Dubravka, Gayle, Matthew Longstaff, Dummett, Clark és Yedlin vélhetően nem lépnek pályára, igaz, közülük az utóbbi hét játékos idén még nem játszott egy percet sem a bajnokságban, vagyis a sikereket nélkülük érték el. Lascelles, Lewis és Saint-Maximin játéka papíron kérdéses, de meglepő volna, ha nem lennének ott a gyepen, amikor felharsan a kezdősípszó.

Mindezek után minimum egy szoros meccsre jó lehet a Newcastle, de a bravúr is bőven benne van a csapatban. Így a Szarkákra kínált +1,5-ös ázsiai hendikepbe fektetünk, ami csak akkor veszítene, ha a vendégek két vagy több góllal nyernének szombaton este a Sports Direct Arénában.

[3411395] 2020-10-17 21:00:00 Newcastle United - Manchester Unitedx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-17 16:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.86","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","events":[{"eventTitle":"Chelsea - Southampton // Southampton +2 (ázsiai hendikep)","odds":"1.31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Newcastle - Manchester United // Newcastle +1,5 (ázsiai hendikep)","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<


megosztom