Nemzetek Ligája

A fogadóirodák még mindig nem hisznek a Rossi-legénységben - odds a feljutásra

megosztom

Hiába az újabb siker, a bukiknál még így is vastagon a Szbornaja a favorit.

Törökország és Szerbia legyőzését követően újabb kiváló eredményt ért el a magyar labdarúgó-válogatott, amely Oroszországban játszott szerdán gólnélküli döntetlent. A lépéshátrány ezzel ugyan megmaradt a listavezető oroszokkal szemben, ám Marco Rossi csapatának helyzete jobb, mint a riválisé.

{"headTitle":"Melyik csapat jut fel a B/3-as csoportból?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-17 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oroszország","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Törökország","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fél szemmel ugyan még hátrafelé is kell tekintgetni, hiszen a körülmények balszerencsés összejátszása esetén még kieshet a magyar válogatott, ám ehhez az szükséges, hogy például Törökország egyaránt a maximális pontszámot gyűjtsön be a két élen álló gárda ellen, a szerbek pedig minket verve gyűjtsenek legalább négy egységet. 

Lényegesen reálisabb opció lehet az A divízióba való feljutás, amely november közepére véglegesen el is dől. Mivel a Nemzetek Ligájában az egymás elleni eredmény dönt, nem a gólkülönbség, a helyzet igencsak egyszerű

a magyar válogatottnak a csoportelsőséghez legalább kettő ponttal kell többet szereznie a török-szerb kettős ellen, mint az oroszoknak.

És mivel a Szbornaja mindkét meccsét idegenben, a magyar válogatott mindkét meccsét otthon játssza, nem is tűnik ez egy elvetemült lehetőségnek.

Ha pedig egyenesen abból indulunk ki, hogy a magyar csapat idegenben szerzett 2 egységgel többet a hátsó duó ellen, mint az orosz otthon, akkor máris realitássá válik a 2.60-as szorzó zöldülése.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


Persze ne legyenek kétségeink, hogy a prioritási lista élén a 12-ei, Izland elleni döntő áll, ám ha a szigetországiakat kiütjük, akkor nem kizárt, hogy az eufória okozta lendületből már a szerbeket és a törököket is megverhetjük hazai pályán. 

A helyzet tehát abból a szempontból igencsak irigylésre méltó, hogy a bennmaradás szinte biztos, innentől pedig minden más amolyan "freeroll" a Nemzetek Ligájában.
 

Szerintetek van esély a csoportgyőzelemre?

320449
megosztom