Sportfogadás

Nagytétes olvasónk brutálisat kaszált egyetlen bátor tippel - fotó

megosztom

Nagytétes olvasónk az orosz másodosztályban csípett meg egy combos szorzót, amivel nagyon komoly kasszát húzott ki.

Pénteken játszották az orosz másodosztályban a Tom Tomszk - Akron Tolyatti bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A mérkőzésnek a hazai együttes volt az esélyese, a fogadóirodák 1.60 körül fizették a hazai kimenetelt, míg a vendégek győzelme 6,70-es átlagszorzón zárt a kezdésre. 

Isildur2 nevű olvasónktól már több ízben is kaptunk fantasztikus fogásokról szóló szelvényeket a TipPics-rendszerünkbe, de a mostani mind közül az egyik legszebb, hiszen a szokásos nagy tét mellett ezúttal egy nagy oddsot is sikerült levadásznia. 

Olvasónk a félidő végeredményére tippelt, méghozzá úgy,hogy a vendégek nyerik az első játékrészt, és mivel a 43. percben egy büntetőből az Akron Tolyatti meg is szerezte a szükséges gólt, olvasónk bekaszálta a nyereményeket. Mint az az összegből is látható Isildur a büntetőt követően a további izgalmakat a cashout megnyomásával váltotta meg, így nem kellett a félidő utolsó perceiben a nyeremnyéért izgulnia.

Azt sajnos nem tudjuk, hogy esetleg valami izgalmas információ birtokában eszelte ki ezt a fogadást, mindenesetre a Tom Tomszk végül megnyerte a mérkőzést. A félidő vendég, vége hazai kimenetel 30-szoros szorzót fizetett a termekben, a szünet előtti büntető pedig mindenképpen érdekessé teszi így a mérkőzés alakulását. 

 

Olvasónk természetesen is gratulálunk a fantasztikus nyereményhez és várjuk a további nyertes szelvények feltöltését!  

 

 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

bet365

 

megosztom