Sportfogadás

Tényleg bombaerős ez a tipp a Fradi-Molde visszavágóra?

megosztom

Rendkívül ígéretes és csábító szorzóval bíró tippet találtunk a Ferencváros - Molde Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

Kedden este eldől, hogy 1995 után a Ferencváros csapatának sikerül-e ismét bejutnia a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Mint ismert, a zöld-fehérek a múlt héten 3-3-as döntetlent értek el a norvég bajnok otthonában, vagyis a visszavágó szempontjából kedvező helyzetben van Szergej Rebrov legénysége. 

A visszavágói szorzói alapján egyébként a Ferencváros számít favorit a fogadóirodáknál, de láthattunk az odavágón, hogy nagy hiba lenne lebecsülnie a Moldét a magyar bajnoknak. 

A selejtezők egyik legjobb tippjét találtuk? 

Ahogy közeledünk a mérkőzés kezdetéhez, úgy lesz egyre bővebb a mérkőzés fogadási lehetőségeinek a listája. A tétlapokat pásztázva megakadt a szemünk egy olyan szorzón, ami komoly értékkel kecsegtet. 

Ez a fogadási opció a szögletek piacain található, a sarokrúgások számára vonatkozó kimeneteleknél a bukik nagyon leírták a Molde gárdáját. 

A 22beten magasabb, mint hármas a szorzó arra, hogy a norvég együttes rúg majd több szögletet, de az X2 és a +1-es ázsiai hendikep is bőven csábító szorzón fogadható. 

 

Regisztrálok a  22BET-re és kérem
a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt!

{"headTitle":"Ferencváros - Molde* ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-29 21:00","footerTitle":"*A szorzók hétfő este 17:00-kor ","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legtöbb szöglet - Molde ","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szögletek - Molde vagy Döntetlen","odds":"2.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szögletek - Molde +1 (ázsiai hendikep) ","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

Miért erős ez a tipp? 

Szerintünk több sebből is vérzik a bukik esélylatolgatása. Kezdjük azzal, hogy az odavágón a Molde 11-1 (!) arányban megnyerte ezt az összevetést a Ferencvárossal szemben. Tény az is, hogy a korai Fradi-gól miatt sokat játszott gólkényszerben a norvég csapat. 

Az első mérkőzés statisztikája

 

Azért ne feledjük, hogy a 3-3 a Fradinak kedvez, vagyis inkább a Moldénak kell támadólag és kezdeményezőbben fellépnie a visszavágón - már a mérkőzés elejétől kezdve. 

Az is erősíti a tippet, hogy a Molde északi csapatokra jellemző stílusban futballozik, vagyis a pontrúgások az egyik fő fegyverét jelentik az ellenfélnek.  Ha a Fradi átadja a területeket a norvégoknak és veszélyes kontrákra játszik, akkor a Moldénak jó esélyt jelentenek majd a szögletek is. 

Szintén a tipp mellett szól, ha a Ferencváros szerzi meg a vezetést a visszavágón is, hiszen ebben a helyzetben a Molde csapatának két gólt kell legalább szereznie, vagyis támadnia kell minden áron. 

Az egyetlen komoly veszély a tippre nézve az lehet, ha a Molde szerzi a vezetést, hiszen ebben az esetben a Fradinak kell nyomnia. Jó hír ugyanakkor, hogy ha ilyen helyzet álló elő, akkor az élő fogadások segítségével tudunk korrigálni.  

Hol éri meg megjátszani ezt a tippet? 

A magyarországi játékosok számára a 22bet jelenleg a legszélesebb kínálattal rendelkező fogadóiroda. Nemcsak a legtöbb fogadási lehetőséget találjuk itt, hanem a piac legjobb szorzóit is. Jó példa erre ez a tipp is, hiszen cikkünk írásának pillanatában szinte sehol nem lehet fogadni a csapat szögletek számára, ahol meg igen, ott fél tizeddel rosszabbak a szorzók. 

A 22bet elérhető magyar nyelven, az új regisztrálók pedig akár 35 000 HUF üdvözlő bónuszt is kaphatnak. 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

 

megosztom