Sportfogadás

Olvasónk a fogadáskészítővel kaszált szépet a Fradi meccsén - fotó

megosztom

Olvasónk 9,50-es szorzót csípett meg a Molde-Ferencváros selejtezőn a Bet365 fogadáskészítőjének segítségével.

Hatgólos döntetlent hozott a Molde és a Ferencváros párharcának első felvonása, amelyet Norvégiában játszottak a csapatok. Az idegenben elért döntetlent alighanem sokan aláírták volna a mérkőzés előtt, ám a kétgólos Fradi-vezetés után sokak számára csalódást keltő eredmény született. Az viszont biztos, hogy az idegenben szerzett három gólra büszke lehet a Ferencváros, hiszen ennek köszönhetően gyakorlatilag hazai pályán egy döntetlen is elegendő lehet a továbbjutásához. 

Sikerült nyerned a Molde-Ferencváros mérkőzéssel?
Töltsd fel a szelvényed a TipPics-be!

Ahogy arról szerdán beszámoltunk, a magyar fogadók többsége bízott a Ferencvárosban, hiszen nagyon kevesen fogadtak arra, hogy a norvég bajnok legyőzi a magyar bajnokot. A döntetlen viszont már kevesebb fogadónak lehetett megfelelő eredmény, ám közéjük tartozik egyik olvasónk is, aki jól érzett rá arra, hogy nem avatnak győztest az első meccsen. 

Sőt. 

A szerkesztőségünknek elküldött szelvényén az is látható, hogy a bet365 fogadáskészítő funkciójának köszönhetően egy négy választásból álló 9.50-es eredő szorzójú tippet állított össze magának. Mivel mindegyik megérzése hibátlannak bizonyult, így a magas szorzó ellenére a szelvénye szépen kizöldült. Íme: 

Mi az a fogadáskészítő

A fogadáskészítő (angolul betbuilder) funkció segítségével lehetőségünk van arra, hogy egy adott mérkőzésre több választásból álló tippsort állíthassunk össze. 

Elhelyezhetsz egyszeri és hagyományos többszörös fogadásokat is a Fogadáskészítő segítségével, de ezek az elhelyezést követően hagyományos fogadási típusnak számítanak majd.

 

Milyen típusú fogadásokat kombinálhatunk a fogadáskészítővel?
 

Ez irodától és mérkőzéstől is függ. Fontos kiemelni, hogy a bet365-nél maximum hat választást használhatsz az egyedi fogadás létrehozásakor. Ehhez a piacok széles választékából szemezgethetsz, beleértve (ha elérhető a kiválasztott eseményen):

  • Mérkőzés eredménye (Játékidő vagy félidő)
  • Dupla esély
  • Mindkét csapat gólt szerez
  • Gólok száma
  • Gólt szerez (bármikor, elsőként, utolsóként, 2 vagy több, 3 vagy több)
  • Szögletek
  • Büntetőlapok (Összesített, Játékos büntetőlap vagy Piros lap a mérkőzésen)
  • Továbbjut vagy Megnyeri a trófeát

 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

bet365
megosztom