Tenisz

Ezen a meccsen megéri a brékekre fogadni

  • Cesc18
megosztom

2.25-ös szorzójú tippet néztünk ki Hubert Hurkacz és Andrej Rublev római összecsapására.

Csütörtökön folytatódnak a második körös küzdelmek Rómában, a választott mérkőzésünkön pedig Hubert Hurkacz és a torna 9. kiemeltje, Andrej Rublev méri össze a tudását. 

{"headTitle":"Hubert Hurkacz - Andrej Rublev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-17 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hurkacz","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Rublev","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az esélyek elég egyértelműek és a fogadók még inkább tolják lefelé az orosz szorzóját. Az oddsszabás teljesen érthető a fogadóirodák részéről, a két játékos formája között ugyanis meglehetősen nagy a különbség. 

Hurkacz nem valami jó formában tért vissza, a US Openen mindössze egy meccset tudott nyerni, majd elég kínos verésbe nézett bele Davidovich Fokina ellen. A múlt heti kitzbüheli produktuma sem volt valami acélos, hiszen Maximilian Marterer sima kettőben intézte el. 

Ami a lengyel római első körös meccsét illeti, rendesen megszenvedett David Evans ellen, pedig a brit kifejezetten irtózik a salaktól. Még így is elégedett lehet Hurkacz, mert kisebb sérüléssel tudta kiharcolni a továbbjutást. Nem tűnt súlyos sérülésnek és volt egy napja kipihenni, tehát talán nem lesz kihatással a játékára a folytatásban. 

Ettől függetlenül Rublev ellen akkor sem lesz egyszerű dolga, mert az orosz viszont ott folytatja, ahol az év elején abbahagyta. Összességében egy jó US Opent futott, csak honfitársa, Daniil Medvedev tudta legyőzni. 

 

Embed from Getty Images

 

Mire fogadjunk?

Hurkacz egyik nagy problémája, hogy nem igazán hatékony a szervái mögött, pedig pont az lenne az egyik legveszélyesebb fegyvere. A US Openen Davidovich gyakorlatilag atomjaira szedte szét a szerváját, miközben egy gyors keményen játszottak. Salakon sem jobb a helyzet, egy Marterer és egy Evans ötször-ötször le tudta brékelni, ami nem túl biztató a folytatásra nézve. 

Úgy véljük, hogy ezen a meccsen megérheti a Rublev-brékekre fogadni, hiszen nem túl magas, 3.5-ös line-t kapunk és az over 2.25-szörös pénzzel kecsegtet. 

{"headTitle":"Hubert Hurkacz - Andrej Rublev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-17 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Összesített brékek: Rublev 3.5 felett","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom