Sportfogadás

Utólag derült ki, hogy ez az ötlet volt az év tippje?!

  • varin
megosztom

A PSG első bajnokiján találtam meg - szerintem - az év legjobb tippjét.

Sokadszorra hozom fel ugyanazt a témát, sokaknak biztosan már a könyökén is jön ki és magukban azt mondják, hogy "mi a francért verik már megint a nyálukat egy bukó tippre?". Pedig ismételten elő kell venni az unalomig ismételt mantrákat, vagyis hogy a vesztes tippekből lehet a legtöbbet tanulni és a value levadászása mennyivel fontosabb hosszútávon, mint egy-egy "értéktelen" győzelem.

A PSG első bajnoki mérkőzésén fogadtuk meg, hogy a marokkói Ruiz-Atil gólt szerez a Lens ellen. Először a 22beten, majd a bet365-ön csaptunk le a fogadási lehetőségre, utóbbi bukmékernél azért, mert a mérkőzés kezdete előtt kirakták 11-szeres szorzóval a fiatalember szorzóját.

Itt szeretném vastagon kiemelni a tényt, amely miatt ez az odds az év egyik legértékesebb fogadása volt.

A francia bajnokságot hosszú évek óta domináló PSG egy újonc ellen lépett pályára, az előzetes 4-3-3-as felállásban pedig az egyik szélső támadó volt Ruiz-Atil, akire 11-szeres volt a szorzó.

Ez azt jelenti, hogy a liga egyik leggyengébb együttese ellen, a Kylian Mbappé posztján játszó támadóra volt ekkora a szorzó.

A többi fogadóirodánál 4 és 5.50 között volt az odds, ami szintén értékes fogadásnak tűnt, ám a 11-szeres puszta bukmékeri malőrnek. A hibát jól jelzi, hogy Ruiz-Atilra a második bajnokin már csak 3.60-szoros volt az odds, míg a ma esti, Metz elleni találkozón ő a legnagyobb favorit, 1.90-es (!!!) szorzóval. Tehát egy hét alatt a 11-szeres szorzó 1.90-re zuhant, amely ugyan nem reális és részben annak köszönhető, hogy könnyebb mérkőzés vár a PSG-re, mégis jó jel arra, mennyire irreális volt az odds.

Ugyan a gól végül sajnos elmaradt, ám ismét remek tanulságul szolgálhat, hogy mindig fontos résen lenni és kutatni az információk után, mert így lehet hosszútávon legyőzni a fogadóirodákat. Ez pedig klasszikusan egy olyan fogadás volt, amelyben extrém nagy value volt és amelyet ahányszor kitenne 11-szeres szorzóval a fogadóiroda, annyiszor kell nagyon magas téttel megbombázni.

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

megosztom