Darts

Ez a 111-es odds megérhet egy kis szotyipénzt

  • Cesc18
megosztom

Hétfőn jön az Autumn Series harmadik felvonása, mi pedig megpróbálkozunk a lehetetlennel, avagy megtippeltük a végső győztes.

Mindig kemény fába vágja a fejszéjét az, aki a Players Championship állomásain megpróbálja megtippelni az adott játéknap legjobbját, hiszen a 128-as tábláról legalább 30-40, de az is lehet, hogy a mezőny fele reális eséllyel pályázik a végső sikerre. 

Természetesen a favoritok között a topjátékosokat találjuk, de már a második napon egy outsider örülhetett, miután Damon Heta vasárnap nem talált legyőzőre. Az ausztrál játékos nem pufogtatta a 100 feletti körátlagokat, de így is olyan játékosokat tudott legyőzni, mint Michael van Gerwen, Dimitri van den Bergh, Stephen Bunting, Joe Cullen vagy éppen Scott Waites. 

Heta duplázására a fogadóirodák 91-szeres pénzt kínálnak, tehát a vasárnapi sikere 150-200-szoros kasszát érhetett a szerencsés fogadóknak. 

Hétfőn a harmadik játéknapra kerül sor a németországi Niedernhausenben és egy olyan játékost szemeltünk ki magunknak, akinek megvan a formája egy nagy meneteléshez. 

Embed from Getty Images

Devon Petersen a júliusi Summer Series során remekül muzsikált, hiszen a top 15-ben zárt a végső kereseti listán. Úgy tűnik, hogy a formája továbbra is rendben van, hiszen szombaton egy elődöntővel nyitott és minden esélye megvolt a döntőre is. Vasárnap sem dobott rosszul, de a duplák cserbenhagyták, így a 102-es körátlag sem bizonyult elégnek a második körből való továbblépéshez. 

De összességében megvan a potenciál a dél-afrikaiban és úgy véljük, hogy a    által kínált 111-es odds értékkel kecsegtet.  Az iroda oddsmesterei olyan játékosokat tesznek elé a rangsorban, mint például Adrian Lewis vagy Jeffrey De Zwaan, pedig előbbi még meccset sem nyert. 

Véleményünk szerint az Unibet "korrektebbül" árazta be a játékosokat, náluk Petersen csak 67-es szorzóval szerepel, míg Lewis 81-essel, De Zwaan pedig 101-essel.

Erre a bet365-féle 111-re tehát örömmel csapunk le, és igazából Petersennek meg sem kell nyernie, ha négy közé jut, már vaskos profittal szállhatunk ki a tippből. 

{"headTitle":"Autumn Series, 3. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-14 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Devon Petersen","odds":"111.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom