Tenisz

1.79-es és 2.20-as szorzójú tippjeink vannak a női US Open-döntőre

  • Cesc18
megosztom

Szombaton New Yorkban bajnokot avatnak a hölgyeknél, a döntőben Naomi Osaka és Viktoria Azarenka csap össze.

Noha a fehérorosz anyuka csodás pályafutást tudhat maga mögött, hiszen korábbi világelső, kétszeres egyéni és kétszeres vegyespáros Grand Slam-bajnok, ugyanakkor ennek a finálénak mégis úgy mennek neki, hogy Azarenka az, aki első US Open-címére hajt, míg a fiatal japán kihívója második alkalommal hódíthatja el a trófeát New Yorkban. 

{"headTitle":"Naomi Osaka - Viktoria Azarenka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-12 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Osaka","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Azarenka","odds":"2.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A fogadóirodák úgy gondolják, hogy Azarenkának két elbukott döntő után harmadik nekifutásra sem jön össze a US Open-győzelem, hiszen cikkünk írásának pillanatában 2.41-es oddsot fizetnek a sikerére, míg Osaka győzelme 1.57-szeres pénzzel kecsegtet. 

Embed from Getty Images

Egy kifejezetten izgalmas döntő elé nézünk, ugyanis mindketten rettentően motiváltan vágtak neki a torna küzdelmeinek és a jó forma mellett talán ennek is köszönhetően jutottak el idáig. Osaka hét névvel ellátott maszkkal készült és eltökélt szándéka, hogy mindegyiket felvegye. Egy győzelemre van attól, hogy beteljesítse a misszióját, ez pedig a nehéz helyzetekben rettentő sok erőt ad(hat) neki. Azarenkát teljesen más motiválja, anyukaként nyerhetne Grand Slamet úgy, hogy azért a visszatérése óta elég sokat szenvedett, hogy erre a szintre jusson. 

Érdekes, hogy már a US Opent megelőző New York-i főpróbán is ők játszották volna a döntőt, de az meghiúsult a japán hajlítósérülése miatt. Már akkor is jó formát mutattak, az elmúlt két hétben pedig még élesebb játékot tettek a pályára. 

Azarenka menetelt talán meggyőzőbben és a Serena Williams ellen aratott elődöntős győzelméből rengeteget meríthet. 0-10-re állt az amerikai ellen Grand Slameken - többek között két US Open-döntőt veszített el ellene - és nagy elégtétel lehetett számára, hogy most sikerült legyűrnie. Egy ilyen siker után tele önbizalommal várhatja a döntőt. 
 

Mire fogadjunk?

Kifejezetten nehezen tippelhető finálé. Hiába szól a rutin Azarenka mellett, Osaka a fiatal kora ellenére rettentően érett és ne felejtsük el, hogy nem csak US Open-címe van, hanem Australian Opent is nyert már. A két döntőben pedig nem kisebb klasszisokat kényszerített térdre, mint Serena és Petra Kvitova. 

Osaka szervája piszkosul jól működik, de láthattuk, hogy Azarenka Serena ellen is megtalálta a megoldást. Mindkét játékosnak komoly fegyverei vannak, ezért úgy gondoljuk, hogy az over a legjobb választás erre a döntőre. Egyikük sem akarja ezt elveszíteni, az utolsókig küzdeni fognak. 

{"headTitle":"Naomi Osaka - Viktoria Azarenka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-12 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"21 játék felett","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Meccslabdák száma 1.5 felett","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

megosztom