Sportfogadás

Rengeteg tanulsággal szolgál ez a tipp és ez a vaskos profit!

  • varin
megosztom

Szép profitot realizálhattunk, pedig Thiem még hat szettre van a végső győzelemtől.

3 hónappal ezelőtt ajánlottam ki ingyenes tippként Dominic Thiem US Open-győzelmét 11-szeres oddson, ekkor jött ki ugyanis a hír, hogy Rafa Nadal és Roger Federer is kihagyja a tenisztornát, illetve Novak Djokovics is gondolkozik rajta. A tét a maximális volt, 9 egység, amely zöldülés esetén 90 egység profitot hozhatott tisztán. Lássuk, a négy közé érve mi is volt a jó döntés és milyen tanulságokkal szolgál a tipp.

Mint azt fent olvashatjátok, a jó megoldás itt bizony a teljes cashout, amelynek kizárólag az az oka, hogy szerintem Medvedev ebben a formában legyőzi Thiemet. Sajnálatos, hogy az elődöntőben találkoznak, ugyanakkor abból a szempontból szerencsés a helyzet, hogy ha Djokovicsot nem zárják ki, akkor nem cashoutolhatnánk pluszban.

Így viszont a 9 egységünkre tisztán nyerünk 24 egységet úgy, hogy két mérkőzés lenne hátra még a tornából és az elődöntőben Thiem az underdog.

A Bet365 részleges kifizetés opciójának köszönhetően egyébként az is megoldható, hogy valaki például csak a teljes tétje felét veszi ki, azaz elteszi a 16,5 egységet és a maradék téttel, kivárja, hátha zöldül Thiem végső győzelme.

Ha te is szeretnél hasonlóan értékes fogadásokat megkötni, csatlakozz a nyerők táborához, csatlakozz a Logibethez!

Az tehát vitán felül áll, hogy kiváló befektetést kötöttünk, hiszen az osztrák játékos öt győzelmére 2.23-szoros volt a szorzó egyenként, míg ehelyett mi most 3.67-szeres pénzt tehetünk zsebre.

Milyen tanulságokkal szolgálhat egy ilyen fogadás?
 

Szégyen a futás, de pénz van belőle!

Elsősorban a cashout jelentőségére. Ha nem lenne cashout lehetőség, védeni is nehezen tudnánk a fogadásunkat, hiszen Thiemen kívül még hárman is versenyben vannak. A részleges cashout pedig tovább szélesíti a választási lehetőségünket.

Figyeljünk a korai fogadási lehetőségekre és az elszúrt oddsokra!

2-3 hónappal egy nagy torna kezdete előtt fogadást kötni mindig rizikós, hiszen fogalmunk sincs, milyen formában érkezik a játékos megmérettetésre. Azonban ha a beérkező híreket nem kezelik helyén a fogadóirodák, nagyon könnyen találhatunk hatalmas value-kat az ilyen longterm tippekben is.

Görgetés vs. longterm

Erről a témáról egy éve írtam utoljára, kiemelve, hogy fontos figyelni arra, ki milyen sorolást kap és ehhez képest az egyes kimenetelekre mi a felkínált szorzó. Ugyan ebben az esetben ez kevésbé releváns, hiszen early betet kötöttünk, amikor nem volt még sorsolás, de Thiem könnyű ágának köszönhetően azt lehetett várni, hogy az elődöntőig semmilyen problémája sem lesz.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

megosztom