Sportfogadás

70 évesen is nyüstöli a bukikat a Logibet veteránja - interjú

  • Logibet
megosztom

Milyen volt fél évszázaddal ezelőtt a sportfogadás és milyen most? Eaglethuval beszélgettünk.

Akik már találkoztak veled Discordon, azok számára aligha titok, hogy te már bizony éltél, amikor 1954-ben a magyar válogatott Bernben vb-döntőt vesztett. Emlékszel bármilyen szinten erre a meccsre?

Eaglethu: 4 évesen felhőtlenül boldog voltam, egyedül csak a környezetemnek örültem, feltétlen bizalmam volt mindenkiben és úgy tudtam, hogy az élet örökké tart. Már iskolás korban hallottam erről a meccsről.

Mióta foglalkozol szerencsejátékkal, illetve sportfogadással?

Eaglethu: Ahol én lakom volt egy lottózószerűség, nagyon aranyos emberekkel. Mindig gyűjtögettem bélyegeket és be kellett ragasztani valamibe. A lényeg, hogy ilyen 10 Ft összegekkel volt egy "főnyeremény" hirtelen nagyon gazdag lettem kb 240 Ft ütötte a markomat, általános iskolás kiskölök voltam. Sajnos ezt az utcánkban lévő lottózót kirabolták és megölték az általam nagyon kedvelt pénztárost, ügyfelest, így az állandó lottózóba mászkálás megszűnt. Hála Istennek a gyilkost ahogy szaladt a zsákmánnyal egy autó nem messze a lottózótól elütötte, így ha jól tudom annak idején ki is végezték. Én a teniszt, a dartsot, a lóversenyt, focit nem tartom szerencsejátéknak, mert ezek a játékosokon, hajtókon, lovakon, szereplőkön múlik. A bet365-ön kezdtem a komolyabb játékot kb. 15 éve, amikor teniszre fogadtam, senkit nem ismertem és csak úgy dőlt be a pénz, érdekes volt és nagyon megszerettem.

Milyen volt a sportfogadás a te gyerekkorodban? A totó néhány évvel a születésed előtt indult el. Hogyan emlékszel, mikor küldted játékba az első 13+1 tippet?

Eaglethu: Osztálytársaimmal snúroztunk, a másiknak nem jut eszembe a neve - a tenyerünkben volt pár fillér és el kellett találni kinél üres ill. kinél mennyi, valami ilyen volt. Egész nap csavarogtam általános iskolásként főleg és mivel volt focim és sakkom, voltak barátaim is :) Ha sakk - látom a listában :) - szerencsejáték akkor azt 1963-tól űzöm, amikor napközis tanárom megtanított. Gimnazistaként küldhettem az első 13+1 -et.

Hogy látod most a sportfogadást, fél évszázaddal később, mennyire okoznak problémát a különböző fogadási típusok és a lehetőségek végtelen tárháza?

Eaglethu: Nyilván a gépi játékok bevezetése lényeges változást jelentett, bár még nosztalgiából beülök tippmixelni, mert hallgatom a beszélgetéseket- elemzéseket, hogy kinek mire érdemes tenni. Sokat tanulok - tanultam itt a discordon a beszélgetések alkalmával, ahol nem győznek figyelmeztetni a bankrollra a valóban játékos fogadásra és nem pénzhajszolásra. Tudom, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy átlagban pozitívan lehessen kijönni a fogadásokból, de azért nem reménytelen a helyzet, emiatt is játszom. Tehát a szabályt ismerem, de sajnos valamikor egy csábító tipp miatt az ember felrúgja...

Elismerésünk és tiszteletünk jeléül Eaglethu élete végéig 50%-os kedvezménnyel fizethet elő a Logibet bármely csomagjára. Így tisztelgünk mi a legrutinosabb előfizetőnk kitartása és tanulási vágya előtt!

Mióta követed a logibetes tippmestereket és milyen élményekkel, tapasztalatokkal lettél gazdagabb?

Eaglethu: Szerintem az utóbbi 2-3 évben követem a logibetes tippmestereket. Sajnos csak unibeten és 22beten tudok fogadni, a bet365 ami tényleg szuper ott nem, ebből következően számtalan logibetes tippet nem tudok megtenni. A logibetes tipplistát vezető mester varin a kedvencem, majdnem a neve elé tettem a @ jelet, amire mérges szokott lenni :)

Mit szólnak a családodban, hogy még 70 évesen is nyomod a fogadásokat és az élő tippeket?

Eaglethu: Mint a boszorkányokért a középkorban annyira rajonganak hogy ha szerencsejátékkal foglalkozom :) Ez a discord oldal és a logibetes nyílt - zárt közösség olyan mintha lemennék egy kicsit a kocsmába. Na most a családban sehol nem rajonganak a kocsmába járásért.


Eaglethunak nagyon szépen köszönjük az interjút és nem is tudunk mást kívánni, minthogy legyen még nagyon sokáig aktív és ilyen lelkes tagja a közösségünknek!

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

megosztom