Bajnokok Ligája

Ha hiszel a Fradiban, ez egy kihagyhatatlan ajánlat!

megosztom

Ha túljutna a Dinamo Zagreben a Ferencváros, akkor komoly esélye nyílna a Bajnokok Ligája csoportkörös szereplésre. Vajon mennyi a realitása a Fradi csoportkörös BL-szereplésének? Mutatunk rá egy szorzót!

Mint az legtöbbetek számára ismert, a Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában a magyar bajnok Ferencváros a Dinamo Zagreb együttesével csap majd össze. A horvátokkal való párharc esélyeiről és szorzóiról már korábban foglalkoztunk, az pedig elmondható, hogy a fogadóirodák oddszabásában semmi meglepőt nem találni.

Bár a mérkőzést majd Budapesten rendezik, a továbbjutás esélyesének így is a Dinamo Zagreb tekinthető.

A Fradi a Celtic ellen viszont már véghez vitt egy bravúrt, hiszen a skót bajnok ellen - talán még nagyobb underdognak számított. Azon a meccsen kiválóan működött a Rebrov által kifőzött taktika, az ukrán mestert ismerve pedig a Dinamo ellen is alaposan felkészíti majd a csapatot.

Aligha kell emlékeztetni bárkit is rá, hogy a tavalyi idényben éppen a horvátok ejtették ki a Fradi a BL-selejtezőből, viszont az akkori horvát csapatból több kulcsember is távozott, köztük a spanyol válogatott Dani Olmo, aki meglehetősen sok borsot tört a magyar bajnok orra alá.

Összegezve tehát a Fradinak lehet esélye újra borítani a papírformát, ha pedig ez meg is valósulna, akkor óriási esélye lehetne a csoportkör elérése, hiszen az utolsó fordulóban majd a Molde - Quarabag párharc győztesével találkozna.

 

Fogadható a Fradi BL-csoportkörös szereplése!

Bizony-bizony, az Unibet egészen speciális kínálattal állt elő a Fradi szereplésével kapcsolatban. Partnerirodánknál ugyanis köthetünk fogadásokat arra, hogy a 2020/21-es BL-szezonban összejön a csoportkör a Ferencvárosnak.

A bukméker kereken ötszörös szorzót fizet az 'Igen' kimenetelre és 1.14-es szorzót a 'Nem' verzióra.

 

Az biztos, hogy a következő körben papíron a leggyengébb csapatot kaphatná a Fradi a selejtezőben, ha pedig figyelembe vesszük, hogy a Dinamo elleni továbbjutása 2,30-as szorzó körül mozog, akkor ebben az ötszörös szorzóban lapul némi érték.

Persze egy ilyen fogadás a szórakoztatást is remekül segíti, hiszen bőven tartogat izgulnivalót a szurkolóknak és persze ellendrukkereknek is.

Te melyik kimenetelre fogadnál?

 


>>>Ez a fogadási lehetőség kizárólag az Unibet kínálatában érhető el!<<<*

{"headTitle":"2020/21-es Bajnokok Ligája - Bejut a csoportkörbe a Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-29 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Nem","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

*A fogadás a Labdarúgás > Bajnokok Ligája > Ferencváros 2020/2021 úton érhető el az Unibeten.


Regisztrálj most az Unibetre és markold fel a maximum 20. 000 HUF értékű kezdő bónuszt!

 
 • Az Unibet jóvoltából minden újonnan regisztráló játékos 20 000 HUF értékű üdvözlő bónuszban részesül
   
 • FONTOS, hogy a bónusz megszerzéséhez nem elég egyszerűen regisztrálni, Neked kell kiválasztanod a számodra megfelelő bónuszt még a regisztráció során. A regisztrációnál válaszd a 20 000 Ft üdvözlő bónusz lehetőséget.

 

 • Ezt követően a megfelelő regisztrációs oldalra kerülsz, ahol létrehozhatod a számládat. Válaszd ki az ""igen"" lehetőséget az utolsó lépésnél és fogadd el a bónuszt.

 • A regisztrációt követően nincs más dolgod, mint egy befizetést eszközölni.

 • A kockázatmentes fogadás összegének mértéke megegyezik a befizetésed összegének nagyságával.

 • A kockázatmentes fogadás csak az ajánlat aktiválását követő első mérkőzés előtti vagy élő fogadásra érvényes, a maximum visszatérítés 20 000Ft. A kockázatmentes fogadás esetében a minimum tét 500 HUF.
   
 • Ha nyer az első fogadásod, megkapod a nyereményed.
   
 • Ha vesztes a fogadásod, a feltett pénzösszeg bónuszpénz formájában íródik jóvá egyenlegeden
   
 • A bónuszt kifizetés előtt hatszor kell megforgatni, vagyis ha 20 000 Ft értékű a befizetésed, 120 000 Ft értékben kell fogadást kötni. A játékosoknak 35 napon belül kell teljesíteniük a forgatási feltételeket.
   
 • A forgatásba beleszámító fogadások minimum oddsa 1.40.
   
 • Ha teljesült a megforgatás, akkor a bónusz összege készpénzzé alakul, melyet kiutalhatsz vagy tovább játszhatsz vele.
   
 • Attól függetlenül, hogy fogadásaid megnyered vagy elveszíted, mindegyik fogadás beleszámít a megforgatásba.

                 Unibet regisztráció ITT            

megosztom