Bajnokok Ligája

Így látják szakértőink a BL-döntő esélyeit

megosztom

Meglepetéstippeket is találunk a Hathárom szakértőinek véleményei között.

Egy kérdés maradt: a PSG vagy a Bayern ülhet Európa trónjára?

gb1

A lisszaboni Estádio da Luz gyepén dől el, hogy a Bayern München vagy a PSG nyeri a 2019/20-as, elég furcsára sikeredett Bajnokok Ligája kiírást. A németek 11 alkalommal kerültek be a sorozat döntőjébe, amelyet öt alkalommal meg is nyertek, míg ellenfelük a klub 50 éves történelme során először tapasztalhatja meg azt az érzést, hogy milyen is a legelitebb torna fináléjában pályára lépni.

A bukmékerek és az általános közvélemény szerint a Bajorok a találkozó esélyesei, de egy döntőben természetesen bármi megtörténhet. Persze az kétségtelen, hogy Lewandowskiék a világ legjobb formában lévő klubcsapata, amely december óta zsinórban 20 tétmeccset nyert meg és egy sor rekordot is döntött közben. A félpályáig tolt védekezés azonban visszaüthet, ahogyan azt a Lyon ellen is láthattuk, így nem véletlen, hogy alig fizet valamit a “mindkét csapat szerez gólt”.

Fogadási szempontból inkább egy elég jól fizető lapos fogadáson lehet érdemes elgondolkodni. A Bayernből a francia fővárosba igazolt Juan Bernat azzal a Gnabryval kerül majd szembe, aki 9 BL-meccsen 9 gólnál jár. A 27 éves spanyol az utóbbi 3/2 BL-találkozón nem úszta meg sárga nélkül, de azt se felejtsük, hogy a legjobb klubfoci sorozat egyenes kieséses szakaszában eddig senki nem úszta meg lap nélkül, aki Serge oldalán védekezett (Marcal-Lyon, Jordi Alba-Barca, Emerson-Chelsea).

Tipp: Juan Bernat kap lapot @3.50    

 

varin

Első pillanattól, ahogyan megláttam az oddsokat, él bennem az elképzelés, hogy túlértékelik a bukik a bajorokat. Persze a Barca elleni nyolcas brutálisat szólt, de évtizedenként egyszer szakad ki ennyire a gólzsák és bizony a Lyon ellen már jelentősen más volt a leányzó fekvése. Ha a franciák a mérkőzés elején jobban élnek lehetőségeikkel, akkor itt most nem biztos, hogy álomdöntőre készülnénk.


Te kaptál ingyenes fogadási lehetőséget a    -től? Ellenőrizd a számládat, hátha ott vár téged egy akár 50€* értékű ingyenes fogadás!


Többet ér szerintem a PSG két továbbjutása, egy kiizzadt fordításból és egy nagyon meggyőző sikerből érkeznek, a játékuk pedig szignifikánsan javult a negyeddöntőhöz képest, nem pedig romlott, mint a Münchené.

Az egy nappal több pihenő, a Neymar-faktor, illetve az, hogy - BL-döntő esetében persze butaság lehet ilyet mondani, de... - talán a PSG-nek kell jobban ez a trófea, mind a franciák malmára hajthatja a vizet. Nagyon rendben volt a párizsi védelem az Atalanta+Lipcse duó ellen, látom realitását annak, hogy a bajorok sem törik majd fel a reteszt. Hatalmas esély ez a PSG-nek és hiszem, hogy bőségesen van esélyük a BL-serlegre, annyi minimum, hogy 90 perc alatt nem dől el a trófea sorsa.

Tipp: PSG +0.5 @1.84    

 

mr.blonde

Nehezen tippelhető meccsnek gondolom ezt a finálét, mert mindkét csapat elég meggyőző teljesítménnyel jutott el a végső összecsapásig. Mindkét együttes kiváló passzban van, így tényleg a napi forma dönthet a serleg sorsáról. Végeredményre ezért nem is igazán fogadnék. 

A bukik számaiból láthatjuk, hogy meglehetősen sok gólt várnak a döntőtől. Ha figyelembe vesszük a két oldal támadópotenciálját, akkor ez valahol érthető is, ugyanakkor mégiscsak egy döntőről beszélünk, szóval én azért óvatosabb lennék ezen a téren. 

A mindkét csapat szerez gólt opció ugyanakkor meglehetősen valószínűnek tűnik. A PSG védelmét erősebbnek érzem, de a Bayern támadásban most a világ legjobbja. A bajorok védekezése ugyanakkor zavarba hozható, ha a Lyon picit pontosabb, akár meg is lephette volna a németeket. 

Összességében egy kombinált fogadás mellett tenném le a voksomat, ami a gólváltást takarna, de mégsem gólfesztivált. Az Unibet fogadáskészítőjével egy 2,12-es tippet tudunk ebből fabrikálni. 

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és 4,5 gól alatt@2.12     

 *Hogy működik a bónusz? 

 

 • Először is rendelkezned kell Bet365-számlával, amelyre már be is fizettél és aktívan használod is 
   
 • Tegyél egy mérkőzés előtti egyszeri fogadást a 2020. augusztus 23-án, vasárnap rendezett PSG-Bayern München Bajnokok Ligája találkozóra.
   
 • Egy ingyen élő fogadást kapsz a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás összegével megegyező értékben (maximum 15.000 Ft*), amelyet tétként használhatsz fel bármely PSG-Bayern München élő piacon.
   
 • Az ingyen élő fogadása csak a mérkőzés kezdete után lesz elérhető.
   
 • Az ingyen élő fogadás felhasználásához egyszerűen adjon hozzá a fogadószelvényéhez egy élő fogadás választást és válassza ki a választása mellett látható "Ingyen fogadás felhasználása" opciót.
   
 • Részvételi feltételek érvényesek 
   
 • Az ingyen élő fogadásából származó nyereményt hozzáadják a kifizethető egyenlegedhez, de az ingyen élő fogadás tétje nem számít bele egyik nyereménybe sem.

 

Szerinted mivel érdemes kockáztatni ezen a meccsen? 
[3363670] 2020-08-23 21:00:00 Paris Saint Germain - Bayern Münchenx;
megosztom