Tenisz

Ez a legjobb tipp a Williams nővérek rangadójára?

  • Cesc18
megosztom

Csütörtökön az amerikai Lexingtonban Serena és Venus 31. alkalommal méri össze a tudását.

Hihetetlen, hogy az első összecsapásuk óta 22 év eltelt már, gyakorlatilag egy generáció felnőtt azóta, ők pedig még mindig itt vannak és tényezők. A 2018-as US Open óta nem futottak össze, emlékezhetünk, hogy akkor egy elég egyoldalú meccset játszottak, miután Serena 6-1, 6-2-vel simázta lesz. Most azért egy jóval szorosabb és izgalmasabb mérkőzésre van kilátás, hiszen Venus kifejezetten meggyőzően kezdte a tornát. 

{"headTitle":"Serena Williams - Venus Williams","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-13 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Serena","odds":"1.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Venus","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Az idősebb amerikai az egykori világelső Viktoria Azarenkával meccselt és meglehetősen könnyedén, 6-3, 6-2-vel győzte le, pedig a bukik a fehérorosz hölgyet favorizálták. Meglepően jó rajt volt ez Venustól, még ha Azarenka legyőzése mostanság nem is számít akkora fegyverténynek, mint 7-8 évvel ezelőtt. Venus egyébként júliusban játszott meccseket a World Team Tennis keretén belül és könnyen lehet, hogy ennek köszönhetően tudott élesen kezdeni. 

Embed from Getty Images

Serena például a hat hónapos kényszerpihenő alatt egyetlen egy meccset sem játszott, csupán edzésekkel próbálta magát formában tartani, ez pedig meg is látszódott az első meccsén. Kifejezetten szenvedett az első szettben, amit el is veszített és elég nehezen tudott csak kiegyenlíteni. A játéka a harmadik szettre állt össze, így végül is nem égett meg Bernarda Para ellen. 

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

Mire fogadjunk?

A Williams nővérek egymás elleni összecsapásain mindig egy kicsit sötétben tapogatózik az ember, ilyen hosszú szünet után pedig pláne nehéz okosat írni. 

Amit a megérzésünk súg, hogy nagyon sima győzelmet talán egyikük sem tud majd aratni. Noha agresszív, domináns játékuk van, de ahhoz, hogy bármelyikük egyértelműen uralni tudja a meccset nagyon jó forma kell. Serenánál láthattuk, hogy döcög még a szekér, míg Venusnak ez a meccs jóval komolyabb teszt lesz, mint az Azarenka elleni volt. 

A választásunk így a 20.5 játék felett opcióra esik, amire az Unibet 1.74-szeres pénzt fizet.

Szerinted mi a legjobb tipp erre a meccsre?

 

 

 

 

{"headTitle":"Serena Williams - Venus Williams","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-13 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"20.5 játék felett","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

megosztom