Logibet

Nagyon durva infója lehetett a tipsternek erről a 10/10-es tippről!

  • Logibet
megosztom

th3k1ngl2p ritkán publikál 10/10-es tippet, focira pedig szinte soha. Most hatalmasat szólt a kivétel.

th3k1ngl2p parádés teljesítményéről már nem először számolunk be, a tippmester több, mint 600 tippet követően 15% feletti ROI-val áll. Noha csodálatos statisztikáját elsősorban teniszből és e-sportból hozta össze, most meglepő módon focira publikált egy 10/10-es erősségű ötletet, ami nem akármilyen módon zöldült.

A junior szaki az FK Minszk-Belarus U19 fehérorosz női élvonalbeli meccsre tippelt, méghozzá a vendégek +6-os ázsiai hendikepes sikerét. A végeredmény pedig önmagáért beszél, hiszen a fehérorosz utánpótlás csapat óriási meglepetésre 2-1-re tudott nyerni idegenben. Ennek a szorzója egyébként nem kevesebb, mint 29.00 volt a    -nél.

És hogy milyen értékes egy 10/10-es tipp th3k1ngl2p esetében? Ez volt a tipster 38. maximum tétes ötlete, amelyből összesen 122.94 egységet kaszált, amely 35%-os ROI-nak felel meg.

Fogalmunk sincs, hogy milyen információja volt a tipsternek, előfizetői kérdésre pedig ő is csak annyit írt, hogy az információt megtartaná magának, de aligha érdekel bárkit is, amíg ilyen nyerőket kapunk tőle.

Ha szeretnéd megkapni a továbbiakban th3k1ngl2p tippjeit, csatlakozz a nyerők táborához, csatlakozz a Logibethez! Ha pedig érdekel a tipster keddi ingyenes tippje, itt megtekintheted!

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

megosztom