Sportfogadás

Közel egymilliárd forint kifizetést generált a Juve és a Barca BL-meccse

megosztom

Az újraindult Bajnokok Ligájában jöttek szépen a papírformák, így a nemzeti bukinál (is) szívhatták a fogukat rendesen.

Nincs egy nap kihagyás sem a legkomolyabb európai kupasorozatokban, amelyekre külön játékot indítottunk és speciális ajánlattal is kedveskedtünk olvasóink felé. Ebben az anyagban viszont a hazai fogadóiroda háza táján nézünk szét, amely szokásához híven kijött az előző heti statisztikákkal.

A 32. játékhét második felében – a csütörtöktől vasárnapig terjedő időszak során – érvényben lévő kínálat főbb történéseit elemző összefoglaló természetesen főként az újrainduló BL/EL-párharcai uralják, különösen a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának mérkőzései.

A legtöbb kifizetett nyeremény toplistáján egészen káprázatos számokat találunk, kezdve

az élen szereplő Juventus-Lyon nyolcaddöntővel, ami 477,04 millió forintos kifizetést generált! 

A Barcelona-Napoli ütközet 450,94 millió forinttal gazdagította a helyesen tippelőket, míg a Manchester City-Real Madrid BL-csúcsderbi 402,78 millió forintos nyereménnyel járt együtt. A Bayern München-Chelsea visszavágó sem hozott meglepetést, így 327 millió forint fölötti összeg kifizetését eredményezte, míg a felsorolást a Sevilla-Roma Európa Liga-találkozó zárja, szintén egészen bámulatos, közel 173 millió forintos nyereménnyel.

A Juventus 2-1-re győzött ugyan, ám kiesett, hiszen az idegenbeli 1-0-s vereség után Cristiano Ronaldo duplája a Lyon visszavágón szerzett gólja miatt kevésnek bizonyult. Azon piac kapcsán, hogy a Juve portugál klasszisa szerez-e gólt a meccsen, a beérkezett tippek 88 százaléka az "igen” kimenetelt remélte, 1,60-as oddsért.

Természetesen a kifizetési adatok parádés egyéni szelvényeket is sejtetnek - egy budapesti sportfogadó például ugyanazon 5 eseményből állította össze 5-ös kötését, illetőleg 4/5-ös kombinációját - Az 5-ös kötéseket 3x3 000 és egyszer 1 000 forintos, a kombinációs tippsort pedig 5 000 forintos össztéttel adta játékba, így hibátlan megérzései révén 3x978 680 forintos, 514 147 forintos, valamint 326 227 forintos, vagyis összességében 3 millió 776 ezer 414 forintos nyereményt ünnepelhetett. 

Érdekesség, hogy a fogadó elkerülte az európai kupákat, a szelón kisebb ligákból válogatott, köztük a kritikus időszakban a Hathármon is sokat megjelenő fehérorosz élvonallal.

  • Labdarúgás Oulu-Ktp 1X2 Döntetlen 3,30 nyertes
  • Labdarúgás Ruh Breszt-Torpedo Zogyino 1X2 Döntetlen 2,96 nyertes
  • Labdarúgás Dalkurd-Norrby 1X2 Döntetlen 3,05 nyertes
  • Labdarúgás Valerenga-Bodö/Glimt 1X2 Döntetlen 3,65 nyertes
  • Labdarúgás Cobh Ramblers-Galway United 1X2 Döntetlen 3,00 nyertes

 

megosztom