Európa Liga

Csak egy csapat tuti? - íme a szorzók az EL negyeddöntőire

megosztom

Kialakult a legjobb nyolc mezőnye az Európa Ligában, és már megvannak a párosítások is. Lássuk az oddsokat!

Csütörtök este négy hazai győzelemmel záródott az Európa Liga nyolcaddöntője és ezzel kialakult a legjobb nyolc csapat mezőnye. Az ágrajz illetve a sorsolás már korábban adva volt, így a továbbjutó csapatok rögtön párokba rendeződtek. A negyeddöntőket hétfőn és kedden játsszák majd Németországban. Lássuk, hogyan látják az esélyeket a bukmékerek! 

2020-08-10;73

A kiírás értelmében a továbbjutás egyetlen mérkőzésen dől majd el. A bukik szorzói alapján a legsimább mérkőzés a Manchester United - Köbenhavn találkozó lesz, hiszen a Vörös Ördögök rendes játékidőben aratott győzelme 1.30-as szorzó körül fogadható. 

Érdekes ütközetnek ígérkezik az Inter és a Bayer Leverkusen csatája. A fogadóirodák itt azért már óvatosabbak voltak, hiszen esélyesebbnek ítélt olasz együttes győzelme 2.10-2.15-ös szorzóval kecsegtet. 

Így zártuk a nyolcaddöntőket
Meglehetősen jól sikerült zárnia a nyolcaddöntős kört a Hathárom csapatának. Szerkesztőink mind a nyolc mérkőzésre publikáltak egy-egy előzetes beharangozót, amelyek végén ingyenes tippötleteket is olvashattatok. Aki velünk tartott, az bizony nem járt rosszul, hiszen mindössze egyetlen tippünk nem vált nyertessé, vagyis 8/7-es találati aránnyal sikerült zárnunk. 
Meccs Tipp Odds
Sahtar - Wolfsburg Sahtar +0 2,10
Man. Utd - LASK Mindkét csapat lő gólt 2,05
Kobenhavn - Basakhseir Vendég 0.5 gól felett 1.50
Inter -Getafe Inter 1,61
Leverkusen - Rangers Gólok 3.25 alatt 1,68
Sevilla - Roma 3 gól alatt 1,40
Wolves - Olympiakosz 2,5 gól alatt 1,65
Basel - Frankfurt Basel +0,75 1,47

A német Wolfsburgot kettős győzelemmel búcsúztató Sahtar Donyeck a szintén német csapatot kiejtő Basel ellen lép pályára kedden. Az oddsok hasonlóak az előző meccshez, az ukránok számítanak esélyesebbnek és a 2.05-2.10 szorzójuk nem is tűnik olyan nagyon rossznak. 

A Wolverhampton - Sevilla meccset sokan a döntőnek is el tudnák fogadni, a szorzók alapján ez lehet a legszorosabb találkozó. A spanyol csapat azért persze esélyesebbnek tűnik, 2.20-2.30-ért lehet most rájuk fogadni, míg az angolok sikere jócskán hármas szorzó felett fogadható. 

Természetesen a mérkőzésekkel majd részletesebb is foglalkozunk, így érdemes lesz felnézni hozzánk hétfőn és kedden is. 

 

Szerinted melyik négy csapat lesz a továbbjutó? 

 

megosztom