Darts

Ezt az oddsot csúnyán benézték a bukik Sherrock meccsén?

  • Cesc18
megosztom

A tétünk 3.20-szorosát nyerhetjük ezzel a szerda kora délutáni darts-tippel.

A Summer Series és a World Matchplay küzdelmei után hétfőn visszatért az Icons of Darts Live League. A hetet Scott Marsh, Keelan Kay, Jose Justicia, Diogo Portela, John Brown és Fallon Sherrock nyitotta, és ez a hatosfogat lesz főszerepben a szerdai játéknapon is. Szokás szerint mindenki játszik mindenkivel, tehát 15 meccsből szemezgethetünk. A mi választásunk Sherrock és Portela egymás elleni meccsére esett, amelyen érdekes oddsra bukkantunk a 180-as piacon.

A Tour-kártya nélküli játékosok számára egyre nehezebb lehet elviselni, hogy nincsenek versenyek. Sherrock is a márciusi UK Open óta gyakorlatilag nem játszott éles tornán. Jó ez a Modus-féle online darts, de a 26 éves angolnál egyre inkább az érződik, hogy rendesen belefásult. A karanténidőszak elején még egész komoly játékerőt képviselt az online versenyeken, az utóbbi időben viszont már inkább a pofozózsák szerepét tölti be. 

Hétfőn sem alkotott sok maradandót Sherrock, hiszen az öt meccséből négyet elbukott, amit pedig megnyert, azon is mindössze 77-es átlagot dobott. A 180-ak terén is komoly visszaesés mutatkozik a brit hölgynél. Amíg két hónapja meccsenként kettesével, hármasával termelte, addig mostanság már inkább az jellemző rá, hogy egy egész játéknap alatt dob kettőt, hármat.

A bukik viszont ezt a visszaesést nem igazán veszik figyelembe, így lehetséges, hogy a hétfőn legtöbb 180-at termelő Diogo Portela ellen arra kapjuk a magasabb szorzót, hogy a brazil dob több 180-at...

   egészen pontosan 3.20-szoros pénzt fizet a több Portela 180-ra, ami véleményünk szerint egy elszúrt szorzó. 

Noha a dél-amerikai dartsos sem brillírozik olyan nagyon, hétfőn ő volt az egyedüli a mezőnyből, aki minden meccsén dobott legalább egy maximumot, míg Sherrock háromszor is nullán maradt. Tehát akár egyetlen egy 180 is elegendő lehet a tipp zöldüléséhez, így pedig még inkább tetszetős ez a 3.20-as szorzó. 


Ne felejtsétek el, hogy a BetClic 20.000 HUF kockázatmentes fogadást (FREEBET) biztosít a hatharam.com-on keresztül regisztráló játékosai számára, így ezzel a tippel 64 ezer forint ütheti a markodat!

{"headTitle":"Fallon Sherrock - Diogo Portela","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-29 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legtöbb 180-as: Portela","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

 

Mi az a FREEBET bónusz?
 

  • A FREEBET egy BetClic által kínált fogadási lehetőség, melyet kockázatmentesen használhatsz.
  • Amekkora értékben fogadsz először a regisztrációd után, akkora értékű FREEBET-et, vagyis ajándék fogadást kapsz, de maximum 20 ezer Ft-ot.
  • Ezt az ajándék fogadást bármilyen sporteseményre felteheted.
  • Ha nyer az ajándék fogadásod, a fogadásból származó nyereséget készpénzben hozzáírja az egyenlegedhez az iroda.
  • Ráadásul nincsenek durva megkötések, nincsenek apró betűs teljesíthetetlen követelmények, ez az ajánlat tényleg az, aminek látszik!
     

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

 

megosztom