Topfoci

Ötszörös szorzót fizet, ha beigazolódik ez a Messivel kapcsolatos pletyka

megosztom

Olasz sajtóhírek szerint Lionel Messi apja Milánóban tárgyal az Internazionale képviselőivel.

Úgy fest ismét megindultak a találgatások Lionel Messi jövőjével kapcsolatban. A Barcelona argentin szupersztárjának esetleges távozásáról már a tavasz folyamán is felmerültek pletykák, azonban ezek a híresztelések elcsendesültek - egészen mostanáig.

A legnagyobb olasz sportlap, a Gazetta dello Sport internetes felülete is kiemelten foglalkozik Messivel

Az olasz sajtóban ugyanis napvilágot látott a hír, miszerint a játékos apja - aki egyben az ügynöke is - felvette a kapcsolat, hogy tárgyalásokat folytasson az Inter képviselőivel. Az Inter volt az a csapat, amellyel korábban is szóba hozták a zuhanyhíradók Messit. A Gazetta dello Sport azt is hozzáteszi, hogy Messiék augusztusban érkezhetnek meg Milánóba, ahol már ingatlant is választottak maguknak.

A Barcelona háza táján kialakult feszült helyzet már hetek óta kialakult, a bajnoki cím elvesztése pedig értelemszerűen csak rontott a hangulaton. Messi maga is kritizálta a csapat játékát a sajtóban, az argentin szerint a Napoli elleni BL-meccsen is komoly bajba kerülhetnek. A katalán sajtó azt is tudni véli, hogy Quiten Setién vezetőedző és stábja sem tudta megszerezni az öltöző támogatását, sőt, a hangadók azt szeretnék, ha inkább a klub utánpótlásában dolgozó Patrick Kluivert venné át ideiglenesen a felnőtt csapat irányítását.

Az Inter ugyan az elmúlt évtizedben messze került az európai elittől, ám jelenleg igen tőkeerős tulajdonosi háttérrel rendelkezik, így nem elképzelhetetlen, hogy lenne elég pénzük Messire.

Nyilván felerősíti a pletykákat az a tény és vágy, hogy ezzel a transzferrel Cristiano Ronaldo és Lionel Messi újra egy bajnokságban rivalizálhatna egymással.


Az átigazolási fogadási lehetőségekkel előszeretettel foglalkozó Unibetnél egyelőre nem nyúltak hozzá Messi szorzóihoz, így cikkünk megírásának pillanatában kereken ötszörös pénzt fizet, ha a hatszoros aranylabdás az olaszokhoz költözik.

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

Miért válaszd az Unibetet?

  • Az Unibetnél 20.000 Ft kezdő bónusz vár minden új játékosra 
     
  • Amennyiben a Hathárom oldalán keresztül regisztrálsz, további 3000 HUF értékű ingyenes fogadásra leszel jogosult. Biztonságos link ITT.
     
  • Rendszeresen akciók és ingyenes fogadási lehetőségek
     
  • Az Unibet TV-n élőben nézheted a mérkőzéseket.
unibet
megosztom