Premier League

Biztonsági tippünk van a Manchester United bajnokijára

  • Tomihmv
megosztom

A jó formában lévő Southampton látogat az Old Traffordra hétfőn este.

Újabb siker előtt Fernandesék? - Fotó: twitter.com/manutd

Hétfőn este véget ér a Premier League 35. fordulója, a zárótalálkozó pedig a Manchester United-Southampton csörte lesz.

Nincs rossz passzban a Southampton, hiszen az újrakezdést követő öt találkozójából mindössze egyet, az Arsenal ellenit veszítette el. Mindemellett összehozott egy döntetlent az Everton otthonában, hozta a két kötelezőjét (Norwich, Watford) és egy bravúrsikert is elért, hiszen bő egy hete hazai pályán nyomta le a Manchester Cityt.

A formára tehát nem lehet panasz a vendégeknél, ugyanakkor vannak hiányzóik, hiszen Djenepo, Tella, Valery és Boufal biztosan nem lép pályára, míg Vestergaard szereplése kérdéses.


>>>FOGADJ A LEGJOBB ODDSOKON A PINNACLE-NÉL!<<<


A Soton jó formája viszont eltörpül a manchesteriekéhez képest, akik immáron 17 tétmérkőzés (!) óta nem veszítettek. A restart nyitányán a Tottenham ellen remiztek, azóta viszont zsinórban ötször is győztek, a Norwich elleni kupameccset hosszabbítást követően húzták be.

Solskjaerék ráadásul a sikerek mellett a gólokkal sem maradtak adósok mostanság, hiszen

a Manchester United az első csapat a Premier League történetében, amely zsinórban négy egymást követően mérkőzésen tudott három vagy több góllal győzni.

A szenzációs formában nagyban közrejátszik az is, hogy a norvég mester hétről hétre a legjobbjait tudja bevetni, ezúttal is csak a két szokásos hiányzója, vagyis Tuanzebe és Jones lesz.

Noha nem szabad félvállról vennie a Sotont az MU-nak, de így, hogy botlott a Leicester és Chelsea, ennek a hétfői meccsnek bizony kötelező győzelemnek kell lennie. A sikerre minden esélye megvan a hazaiaknak, sőt, ha az utóbbi hetekben mutatott produkciójukat hozzák (a legjobb formában lévő PL-csapatról beszélünk), akkor akár újfent több gólos sikert is arathatnak.

Mindezek után mi a Unitedre kínált -1,25-ös ázsiai hendikepbe fektetünk, amire remek szorzón fogadhatunk, ráadásul csak akkor veszítene teljesen a tipp, ha a manchesteriek nem tudnának nyerni, avagy mondhatni biztonsági tippel indítjuk a hetet.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Manchester United - Southampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United -1,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.757","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3056082] 2020-07-13 21:00:00 Manchester United - Southamptonx;
megosztom