Premier League

Szerintünk erre érdemes fogadni a Tottenham-Arsenalon

  • Tomihmv
megosztom

A bukmékerek szerint teljesen háromesélyes a vasárnap rendezendő észak-londoni derbi.

Vajon mire megy az Arsenal a Tottenham otthonában? - Fotó: twitter.com/arsenal

Négy mérkőzés kerül terítékre vasárnap a Premier League 35. fordulójában, melyek közül egyértelműen a legnagyobb figyelmet az észak-londoni derbi, vagyis a Tottenham és az Arsenal csatája kapja.

A hazaiak továbbra sincsenek nagy formában, hiszen igaz, hogy az újrakezdés óta mindössze egyszer kaptak ki, de nagyon nyögvenyelős a játékuk. Hétfőn az Evertont csak egy roppant szerencsés góllal verték meg, majd az abszolút formán kívüli, a potenciális kiesőjelölt Bournemouth otthonában csütörtökön mindössze gól nélküli remire voltak jók.

Pedig Mourinho nem panaszkodhat, hiszen nincs sok hiányzója, ezúttal is biztosan csak Dier, Foyth és Tanganga marad ki, míg Alli kérdéses.


>>>FOGADJ A LEGJOBB ODDSOKON A PINNACLE-NÉL!<<<


Ezzel szemben az Ágyúsok a pocsék startot követően zsinórban öt veretlen mérkőzéssel a hátuk mögött utazhatnak az észak-londoni derbire. A négy győzelmet egy döntetlen váltotta fel kedden, ami könnyedén lehetett volna siker is, ha kicsit több szerencséjük van, illetve Nketiah nem követ el egy buta szabálytalanságot, amiért a kiállítás sorsára jutott.

A sikerek pedig úgy jönnek az Arsenalnak, hogy Chambersre, Lenóra, Özilre, Martinellire, Pablo Maríra egy ideje nem számíthatnak, sőt Guendouzira sem, illetve most vasárnap az előbb említett Nketiah sem játszhat eltiltás végett.

A két csapat vélhetően még nézők nélkül is roppant feszült találkozót vív, hiszen a presztízsen túl mind a Tottenham, mind az Arsenal győzelmi kényszerben lép pályára, mivel mindketten harcban vannak az európai kupaszereplésért. A vendégek a nyolcadikok 50 ponttal, míg a hazaiak egy egységgel lemaradva a kilencedik helyen követik őket, vagyis kiemelten fontos lesz ez a vasárnapi csata.

Ha mindezek mellé hozzátesszük azt, hogy a felek őszi meccsén nyolc, míg tavaly márciusban hét büntető lap került kiosztásra, illetve a felek most is szépen gyűjtögetik a kártyákat, akkor véleményünk szerint nagyon jó esély van arra, hogy ezúttal is összehozzanak legalább öt büntetőlapot (a sárga egy, a piros lap két pontot ér, egy játékos maximum három pontot szerezhet). Így pedig ekkora, közel kétszeres szorzón muszáj játékba küldenünk a tippet.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Tottenham - Arsenal ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-12 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok 4,5 felett ","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3056085] 2020-07-12 17:30:00 Tottenham Hotspur - Arsenalx;
megosztom