Darts

Ennyiért szinte kötelező behúzni Andersont és Aspinallt - rajtol a Summer Series!

 • Cesc18
megosztom

Véget ér a közel négy hónapja tartó böjt, szerdától újra élőben feszülnek egymásnak a világ legjobb dartsjátékosai.

A helyszín Milton Keynes és a jól ismert Marshall Arena. Öt nap alatt öt Players Championship versenyre kerül sor, ez a dartsmaraton pedig a Summer Series elnevezést kapta a PDC-től. Zárt kapuk mögött zajlanak majd a küzdelmek, viszont mindennap 75 ezer angol font kerül kiosztásra. Lássuk, hogy kikre éri meg fogadni az első játéknapon!

Hosszú idő után láthatjuk újra Van Gerwent. - Fotó: PDC

A bukmékerek erőrangsorában a topfavoritnak természetesen Michael van Gerwen számít, akinek sikere ezúttal négyszeres pénzzel kecsegtet. A holland zsenit a karanténidőszak alatt nem láthattuk játszani egyik online versenyen sem, inkább a családjával töltötte az időt, hiszen megszületett a második gyermeke. Nem tudni milyen formában tér vissza, de a nyilatkozatai alapján az biztos, hogy ki van éhezve az újabb sikerekre. 

MVG egyik legkomolyabb kihívója Nathan Aspinall lehet, aki az elmúlt hónapokban sem lazított. Örömmel indult a Home Touron, amit meg is nyert, illetve játszott más online versenyeken is. Rendre kiváló formát mutatott és miután a Players Championship ranglistájának vezetője, így nem kérdés, hogy mind az öt napnak esélyesként vág majd neki.

The Aspra 12.00-es szorzót kapunk a bet365-nél, ami véleményünk szerint rettentően magas.

Az Unibet például csak 9-szeres pénzt fizet az angol sikerére, ami inkább reális, bár még az is megjátszható. 

A következő kiszemeltünk Gary Anderson, aki Van Gerwenhez hasonlóan szintén örült, hogy időt tölthet együtt a családjával, ugyanakkor a kétszeres világbajnok Repülő Skót egy kis dartsot is csempészett a kényszerszünetbe, hiszen ha az utolsó pillanatokban is, de csatlakozott a Home Tourhoz. Nem is sült rosszul a keze Andersonnak, úgy tűnik, hogy a hátproblémája egyelőre a múlté, így pedig nem kérdés, hogy számolni kell vele Milton Keynesben. 

Gary esetében az Unibet oddsa van nagyon magasan, 17-szeres kasszát fizet, míg a bet365-nél csak 13-as oddsot kapunk rá. 

Oda kell majd figyelni természetesen a floor versenyek specialistáira is, a lengyel Krzysztof Ratajskira és az angol Ian White-ra. Mindketten nyertek már 2020-ban Players Championship versenyt, sőt volt olyan, amikor éppen egymás ellen játszották a döntőt. Ahhoz képest, hogy mennyire jó eredményeket jegyeznek az ilyen típusú tornákon elég magas szorzókat kínálnak rájuk, hiszen a lengyel sikere 41-szeres, míg az angol befutója 51-szeres pénzzel kecsegtet. 

Az outsiderek közül a portugál Jose De Sousa, a walesi Jonny Clayton vagy éppen az angol Ryan Searle is odaérhet. Mindhárman tipikusan olyan játékosok, akiket, ha adott napon elkap a gépszíj, akkor nagyon nehéz megálljt parancsolni nekik. 

{"headTitle":"PDC Summer Series 1","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-08 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aspinall","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Anderson","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2020. július 7., Kedd 11:47

  PDC | Summer Series 1

  2020. július 8., Szerda 13:00
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Győztes
  • Tipp:Nathan Aspinall
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:12.00
  • Eddig éri meg:8
  • Tét:3
  • INDOKLÁS:

   Aspinall a karanténidőszak alatt sem lazított, az elsők között volt, aki játszott az online tornákon. Jól is ment neki, emlékezhetünk, hogy a Home Tourt behúzta. Nagyon motivált minden versenyen. Idén eddig a legtöbb pénzt nyerte a Players Championship versenyein, szóval nagyon meglepne, ha az öt napból valamelyiket nem vinné el. Rettentően túlzó ez a 12-es odds, máshol 9 körül mozog, ami egyébként még mindig nem rossz.

  • Eredmény:

   MvG

megosztom