Premier League

Közel kétszeres pénzt fizet ez a tipp a MU meccsén

  • Tomihmv
megosztom

A trendekkel szemben némileg meglepő fogadási opcióval támadunk a Brighton-Manchester United bajnoki mérkőzésen.

Pogbáék megszenvedhetnek délen. - Fotó: twitter.com/manutd

Alaposan el lesznek kényeztetve az angol futball szerelmesei a héten, hiszen péntek kivételével valamennyi nap rendeznek mérkőzést a Premier League-ben. Így lesz ez kedden is, amikor a Brighton és a Manchester United együttese csap össze az Amex Stadionban.

A kiesés ellen menekülő hazaiak pazarul folytatták a bajnokságot a három hónapos leállást követően, hiszen hátrányból sikerült fordítaniuk és legyőzniük az Arsenal együttesét. Ezt követően a dobogóért harcoló Leicester otthonából hozták el az egyik pontot, de ha Maupay jobban céloz a tizenegyesnél, a Rókák ellen is megszerezhették volna mind a három egységet.

Jó formában van tehát a Brighton, ráadásul Alzatén és Izquierdón kívül biztosan csak a múlt héten megsérült Websterre nem számíthatnak, míg Lamptey játékára mutatkozik esély.

A Manchester United eggyel több mérkőzésen van túl, mint a Brighton. A Vörös Ördögök a Tottenham otthonában 1-1-es döntetlennel indítottak, majd könnyedén átléptek a Sheffield United csapatán (3-0) a bajnokságban. Hétvégén az FA Kupa negyeddöntőjében volt jelenésük, és a PL-ben utolsó Norwich otthonában megszenvedtek, hiszen csak a hosszabbítás 118. percében szerzett góllal sikerült továbbjutniuk.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


A vendégek ugyan kevesebbet pihenhettek a keddi találkozóra, viszont jó formában vannak, ráadásul továbbra is csak Tuanzebére és Jonesra nem számíthatnak.

Noha a manchesteriek bírnak minőségibb játékoskerettel, mindkét fél jó passzban van, ráadásul mióta a Brighton feljutott a PL-ben, a Vörös Ördögök mindkétszer kikaptak az Amexben. Mindemellett egyértelmű, hogy a vendégeknek lesz nagyobb veszítenivalójuk, akik a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyekért harcolnak, és ötpontos lemaradásuk van, míg a vendégek hat ponttal állnak a vonal fölött. Avagy a manchesterieknél ezen a meccsen alapvető elvárás a három pont megszerzése.

Szerintünk, ha meg is szerzi a MU a győzelmet, az bizony nem lesz egyszerű menet, hiszen ez a Brighton nagyon masszívnak és egységesnek tűnik. Így pedig mi nem is fogadnánk kimenetelre, a gólokban nagyobb értéket látunk.

Ha ugyanis betalálna mindkét fél, akkor közel kétszeres pénz ütné markunkat, ami abszolút nem lenne meglepő, pláne annak függvényében amilyen passzban vannak a csapatok, illetve, hogy a felek utolsó három egymás elleni meccsén rendre zöldült ez a tipp. Így ilyen oddson bőven megér egy kis kockázatot ez a tipp.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Brighton - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-30 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3056051] 2020-06-30 21:15:00 Brighton & Hove Albion - Manchester Unitedx;
megosztom