Bajnokok Ligája

Négyszeres pénzt nyerhetünk a BL-ben, ha a legjobb csapat nyeri a trófeát

megosztom

Az EuroClubIndex statisztikái alapján trónfosztás történt és már nem a Liverpool kontinensünk legjobb csapata.

Az egyik neves statisztikai elemzésekkel és rangsorolással foglalkozó szakportál, az EuroClubIndex a napokban frissítette állását. Mint megtudhattuk, a Bayern München a parádés menetelésének köszönhetően letaszította a Liverpoolt az első helyről, így jelenleg a németeket tekinthetjük Európa legjobb csapatának. Érdekesség, hogy a Bayern majdnem 10 éve a top5-ben van, de most tudott először az élre ugrani.

Tudtad? Június 27-én döntés született az európai kupasorozatok befejezésével kapcsolatban. A márciusban félbeszakított kiírásokat augusztus elején folytatják - a Bajnokok Ligája negyeddöntőt, az elődöntőt és a finálét Lisszabonban rendezik meg.

Azzal, hogy Robert Lewandowskiék alkotják kontinensünk legjobb formában lévő együttesét, nehéz lenne vitázni és a bukmékerek is egyre óvatosabb számokkal jönnek ki velük kapcsolatban. Az utóbbi 27/30 tétmeccsét megnyerő Flick-legénység Bajnokok Ligája-győzelme már csak 4-szeres pénzt fizet, ezzel természetesen a Bajorok ebben a viszonylatban is vezetnek, igaz, holtversenyben a kiírás kezdetétől első helyen lévő Manchester Cityvel.

Szerinted melyik csapat nyeri a BL-t?

 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

 

megosztom