Darts

Itt az újabb Taylor - Van Gerwen adok-kapok

  • Cesc18
megosztom

Nem csillapodnak a kedélyek a 16-szoros világbajnok angol legenda és az aktuális világelső holland dartsos között.

Phil Taylor és Michael van Gerwen rivalizálása a tábla előtt már nem lehetséges, a médián keresztül viszont rendre megtalálják egymást. 

Bő egy hónapja írtunk arról, hogy a stoke-on-trenti legenda a Mirrornak azt nyilatkozta, hogy Peter Wright letaszítja majd a trónról az uralkodó hollandot. No, Van Gerwennek sem kellett több, szerinte Taylor csak azért tesz ilyen kijelentéseket, hogy reflektorfényben maradjon. 

Taylor a napokban újabb interjút adott, ezúttal a Darts Worldnek, melynek fő témája ismét MVG volt: 

Michael el fogja veszíteni azt a tényt, hogy az emberek félnek tőle. Nem nyeri meg azokat a címeket, amiket korábban.

"Szükségem van a reflektorfényre? Nem igazán. 30 évig a csúcson voltam. Ha Michael 20 évet a csúcson tud lenni, már jó munkát végzett. De egy hangyányit sem zavar. Érdekel engem? Nem igazán. Elégedett vagyok a jelenlegi helyzetemmel. Nem rohamozhatok őrült módon, mert a srác briliáns. Az embereknek kell egy példakép és Michael volt, aki a helyembe lépett.

De nem hinném, hogy Michael valaha is ki tud verni majd a fejéből. Ha őszintén megkérdezed, bevallja, hogy hiányzom neki. 

Így már semmi sem a régi. Több játékos is mondta ezt nekem - a gyakorlóterem régen remek hely volt, kérdezd meg James Wade-et vagy Gary Andersont, ők is megerősítik, hogy most teljesen halott. Igazi karakterek nincsenek már ott." 

Van Gerwen természetesen nem értett egyet egykori riválisával és a következőket reagálta a Dartsnieuws-nak:

"Őszintén szólva, én szinte soha semmit nem mondok Taylorról, ellenben ő velem foglalkozik. Azt hiszem, zavarja, hogy már nem aktív. Nem tudja megmutatni a képességeit, mert túl öreg. Ez sajnálatos, de ez élet rendje."

A holland azt gyanítja, hogy Taylor a későbbiekben is hasonló nyilatkozatokat tesz majd, mert nem tudja elfogadni, hogy letaszította a trónról: "Ezért gondolom, hogy ilyen gyakran bevon engem a nyilatkozataiba. De nekem ez tetszik és szeretem hallani. Ez azt jelenti, hogy valami különlegeset csináltam."


A PDC-s dartsversenyek továbbra is szünetelnek, a legkorábban élő dartsra július 8-án kerül sor, amikor is a Summer Series keretén belül öt napon át mérkőznek majd meg egymással a játékosok. Erre még nem köthetünk fogadásokat, a július 18-án rajtoló World Matchplayre viszont igen. 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom