Átigazolás

Íme a szorzók Szoboszlai következő klubjára

megosztom

Hónapok óta téma a külföldi és a magyar sajtóban Szoboszlai Domonik jövője. A Salzburg fiatal magyar játékosa iránt elsősorban olasz csapatok érdeklődéséről lehetett olvasni. Az Unibet átigazolási szakértői azonban mintha ezt máshogy tudnák.

Szoboszlai Dominik minden kétséget kizáróan jelenleg a legpiacképesebb magyar futballistának számít. A még mindig csak 19 éves középpályás 2018 óta tagja a Red Bull Salzburg felnőtt csapatának, az utóbbi két évben pedig alapemberré tudta kinőni magát az osztrák bajnokcsapatnál. A Salzburg ideális hely egy fiatal játékosnak, Szoboszlai példája pedig be is bizonyítja ezt, a jobblábas középpályás hónapról hónapra fejlődik és jó játékával egyre komolyabb hírnevet szerez magának.

Szoboszlai élete egyik legjobb formáját mutatja, a kényszerszünetet követő visszatérése egészen pazarul sikerült. A Salzburg fiatal magyarja már négy gólnál jár júniusban, de a Sturm Graz elleni szerda esti mérkőzésen rúgott triplája karrierje legjobb teljesítménye volt.

Szoboszlai ezúttal is megmutatta sokoldalúságát: szerzett gólt szabadrúgásból, akcióból és gyönyörű egyéni alakításból is.

A Sturm Graz elleni produktum aligha csökkenti Szoboszlai klubváltásának lehetőségét. Már hónapok óta olvasni lehet arról, hogy a szezon végén elhagyhatja a Salzburg csapatát és elsősorban a Serie A, azon belül is a Lazio és a Milan érdeklődését lehetett komolyan venni.

Szoboszlai és menedzsere viszont nagyon profin kezeli a helyzetet és nem nyilatkoznak az érdeklődőkről, ugyanakkor a pletykák szerint már alá is írt a magyar játékos az egyik olasz kérőnek.

Kattints a heti szelvényért és tippelj a hétvégi meccsekre!

Hogy ebből mi igaz és mi nem, az néhány hét múlva kiderül. Mindenesetre az olasz CalcioMercato keddi cikkében azt írta, hogy a Milan 20-25 millió euró körüli vételárért cserébe megszerzi a magyar játékost, akinek érkezését még júliusban be is jelentik.

A Milan-vonal már nagyon régóta képben van Szoboszlaival kapcsolatban, a sajtóhírek alapján az olasz gigász tűnik a legvalószínűbb befutónak.

Hol éred el ezt a fogadást?
Unibet >Labdarúgás>Összes labdarúgás>Speciális>Átigazolások

Ugyanakkor az Unibet átigazolási szakértői mintha tudnának valamit. A fogadóirodánál rendszeresen elérhetőek átigazolásokra vonatkozó piacok és fogadások, a fiatal magyar játékos pedig szerda este került fel az Unibet tétlapjára.

A fogadóiroda szorzói alapján azonban nem a Milan-vonal a legerősebb, hanem a Red Bull-szál. Utóbbi egyáltalán nem elképzelhetetlen, hiszen többször előfordult már, hogy az osztrák csapatból a német 'nagytesóhoz' kerülnek játékosok, mást ne mondjunk Gulácsi Péter is ezt az utat járta be, de a liverpooli Naby Keita is hasonló lépcsőket ugrott meg.

unibet

A Lipcsére kereken 3-szoros szorzót kínálnak az oddsmesterek, ami ugyan csábító, de a Milan 7-szeres szorzója nekünk még inkább az. Azt nem igazán tudjuk komolyan venni, hogy a Salzburgnak csak 1.50-es a szorzója, hiszen Szoboszlai számára a mostani nyár ideális lehet a klubváltásra, nem mellesleg a Salzburgnak is jó lehet az időpont, hiszen jó áron tudja értékesíteni egyik legnagyobb értékét.

 

 

Szerinted hol folytatja Szoboszlai Dominik?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Szoboszlai Domonik klubcsapata 2020. 09.01-én ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Red Bull Salzburg ","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"RB Leipzig ","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Lazio","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"AC Milan","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Arsenal ","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Leicester City ","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}


 

Tudtad? Vár rád még akár egy 20 000 HUF értékű kockázatmentes fogadási is!
 
 • Az     jóvoltából minden újonnan regisztráló játékos 20 000 HUF értékű üdvözlő bónuszban részesül. Regisztrálj a Hathárom linkjén keresztül és tovább 3000 HUF értékű ingyen fogadást is kapsz!
   
 • FONTOS, hogy a bónusz megszerzéséhez nem elég egyszerűen regisztrálni, Neked kell kiválasztanod a számodra megfelelő bónuszt még a regisztráció során. A regisztrációnál válaszd a 20 000 Ft üdvözlő bónusz lehetőséget.

 

 • Ezt követően a megfelelő regisztrációs oldalra kerülsz, ahol létrehozhatod a számládat. Válaszd ki az ""igen"" lehetőséget az utolsó lépésnél és fogadd el a bónuszt.

 • A regisztrációt követően nincs más dolgod, mint egy befizetést eszközölni.

 • A kockázatmentes fogadás összegének mértéke megegyezik a befizetésed összegének nagyságával.

 • A kockázatmentes fogadás csak az ajánlat aktiválását követő első mérkőzés előtti vagy élő fogadásra érvényes, a maximum visszatérítés 20 000Ft. A kockázatmentes fogadás esetében a minimum tét 500 HUF.
   
 • Ha nyer az első fogadásod, megkapod a nyereményed.
   
 • Ha vesztes a fogadásod, a feltett pénzösszeg bónuszpénz formájában íródik jóvá egyenlegeden
   
 • A bónuszt kifizetés előtt hatszor kell megforgatni, vagyis ha 20 000 Ft értékű a befizetésed, 120 000 Ft értékben kell fogadást kötni. A játékosoknak 35 napon belül kell teljesíteniük a forgatási feltételeket.
   
 • A forgatásba beleszámító fogadások minimum oddsa 1.40.
   
 • Ha teljesült a megforgatás, akkor a bónusz összege készpénzzé alakul, melyet kiutalhatsz vagy tovább játszhatsz vele.
   
 • Attól függetlenül, hogy fogadásaid megnyered vagy elveszíted, mindegyik fogadás beleszámít a megforgatásba.

                                                  Unibet regisztráció ITT                                                 

megosztom