Tipp

17-es oddsot rizikózunk meg szerda délelőtt

  • Cesc18
megosztom

Izgalmas futamokat hozhat az ESupercars kilencedik versenynapja.

A végéhez közeledik a Supercars szimulátor bajnoksága és szinte elképzelhetetlen, hogy bárki is letaszítsa a trónról Shane van Gisbergent. A Red Bull Racing klasszisa hetek óta dominálja az Eseries-t és immáron 146 pont az előnye azzal a Scott McLaughlinnal szemben, aki hetek óta nem tud futamot nyerni. A Shell V-Power versenyzőjének most már inkább hátrafelé kell tekingetnie, ugyanis akár még Cameron Waters vagy Anton de Pasquale is elkaphatja.

A nem fordított rajtrácsos versenyeken Van Gisbergent és De Pasquale-t szinte lehetetlen legyőzni, ők ketten minden pályán pokolian gyorsak. Az előttünk álló versenynap azonban esélyt jelenthet az outsidereknek, ugyanis Michiganban az International Speedwayen mérkőznek meg, ami egy oválpálya. 

Legutóbb Charlotte-ban versenyeztek oválon, ami egy elég őrült futamot hozott. Gyakorlatilag az utolsó centiken dőlt csak el a verseny, amit végül Van Gisbergen nyert. De ott volt az élbolyban Waters és Bryce Fullwood is, akik egyébként egy nem oválon nem tudják az új-zélandi tempóját. 

 

Mire fogadjunk?

Van Gisbergen oválon is rettentően gyors, ezt Charlotte-ban bizonyította. Ugyanakkor az ilyen típusú pályán közelebb tudnak kerülni hozzá, így ha valamikor, akkor most megérheti megrizikózni olyan pilótákat, akikre két számjegyű oddsot kínálnak a bukik.

A mi választásunk Watersre esett, aki kiválóan tud halászni a zavarosban és nem mellesleg Charlotte-ban is csak 17 ezreddel csúszott le a győzelemről. 

{"headTitle":"ESupercars - Michigan, Race 1","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-03 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cameron Waters","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

 

megosztom