Fehérorosz foci

Már két góllal is nyerhetünk ezen a meccsen

  • Tomihmv
megosztom

Könnyen zöldülő, biztonsági tippel szállunk harcba ezen a fehérorosz bajnokin.

Ezúttal is potyoghatnak a gólok a Gorodeja bajnokiján. - Fotó: twitter.com

Pénteken két mérkőzéssel megkezdődik a fehérorosz élvonalbeli bajnokság 11. fordulója, a napi zárómérkőzés, amellyel jelen cikkünk is foglalkozik, a Gorodeja-Nyeman Grodno lesz.

A hazaiak ritka pocsék formában várják a találkozót, hiszen másfél hónapja nem tudtak nyerni, ami az utolsó öt találkozójukat jelenti, amelyen három döntetlent és két vereséget értek el. Pedig a kezdeti két zakót követően háromszor is három pontot ünnepelhetett a Gordeja, avagy szépen lassan kezdi elfoglalni reális pozícióját, jelenleg ugyanis a 12.

A vendégek egy hajszállal jobb passzban vannak, de mindezt csak annak köszönhetik, hogy az elmúlt héten 3-1-re nyerni tudtak a Zogyino ellen. Az azt megelőző teljesítményüket ugyanakkor nem rakhatják ki az ablakba, hiszen a múlt csütörtöki sikert is beleszámítva mindössze 11 pontot gyűjtöttek, így csak a 13. helyen tanyáznak.


 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Papíron a vendégek képviselnek magasabb játékerőt, a formájuk is jobb egy picit, de jelen pillanatban elengednénk a kimenetelre való fogadást, pláne úgy, hogy a bukmékereknél is totál háromesélyes a találkozó. Mi a gólokban látunk értéket, azon belül is az overben, hiszen a fogadóirodák kevés gólt vizionálnak.

Így már az 1,75+ gólra (ázsiai gólok) is megéri fogadni, hiszen ez a tipp már két találattól is fizet (vagyis csak nulla vagy egy találat esetén veszítene), amire bőven van esély. A Nyeman az utóbbi hetekben extra gólgazdag meccseket játszik, az elmúlt négy bajnokiján 17 találat (!) esett, de a Gorodeja utolsó négy meccsén is rendre született minimum két gól.

Mindezek után tehát tényleg reális esély van legalább két, de inkább három gólra, így behúzzuk az előbb említett over 1,75 gólt, amire pofás kis szorzót kapunk partnerirodánkban. 

{"headTitle":"Gorodeja - Nyeman Grodno","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-29 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 1,75 gól (ázsiai gólok)","odds":"1.625","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3317981] 2020-05-29 19:00:00 FK Gorodeya - Neman Grodnox;
megosztom