Tipp

Bevállalod ezt az 1.92-es szorzojú kettes kötést az NB I-re?

megosztom

Az Újpest a Kisvárda, a Fehérvár pedig a Paks vendége lesz a hétvégén. A két meccsből egy óvatos kettes kötést is megjátszhatunk.

Kattints és játssz Te is!

Kisvárda - Újpest

Rendkívül komoly téttel bíró mérkőzéssel kezdődik meg a szombati játéknap az OTP Bank Ligában, hiszen a Kisvárda és az Újpest is a kiesés ellen menekül. A két együttes között két pont a különbség a tabellán, vagyis az a csapat, amely itt nyerni tudna, elég fontos lépést tehet a bennmaradás felé - mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy e meccs után még másik hét következik. 

A Kisvárda számára nem igazán jött jól a kényszerszünet, hiszen Bódog Tamás együttese a Honvéd vendégeként egy 5-1-es győzelemmel zárkózott tovább a tabellán. A bajnoki felkészülés során a szabolcsiak a Lokival és a DVTK-val is játszottak 2-2 meccset, a miskolciakat mind a kétszer legyőzték, a debreceniekkel ugyanakkor nem bírtak. 

Az Újpest annyival mindenképpen előrébb lehet ellenfelénél, hogy szerdán a Fradi ellen megvolt az első tétmeccse is. A lila-feherék egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet a derbin, sőt, néhány szakaszban sokkal jobban is játszottak ellenfelüknél. 

A gólszerzéssel azonban ezúttal is gondban voltak a negyedik kerületiek, ez a tény pedig mostani tippünknek is az alapját adja. 

Tekintve, hogy óriási jelentősége van ennek a meccsnek, vélhetően egyik csapat sem akar majd túl sokat kockáztatni. A vereség elkerülése tehát okozhat egy túlbiztosított játékrendszert is. 

Az kétségtelen, hogy Bódog szerepvállalása óta a Kisvárda sokkal támadóbb felfogásban játszik, de az Újpest védekezését azért nem egyszerű feltörni. Sok problémát lehet olvasni az Újpest kapcsán, de a Fradi ellen láthattuk, hogy azért nem reménytelen a helyzete. 

Nem volt a múltban sem jellemző, hogy gólzáporokat hoztak volna a csapatok egymás elleni meccsei, a körülményeket figyelembe véve pedig azt gondolom, hogy négy gól alatti végeredmény meglehetősen reális ezen a 90 percen. 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Paks - Fehérvár 

Bár a Paks a közelmúltban olykor meg tudta tréfálni a Fehérvárt, szerintem ezen a szombaton inkább a vendégek örülhetnek majd. A Vidi számára előnyt jelenthet, hogy a Mezőkövesd ellen már két kupameccset is letudhatott, míg a kiesés elöl menekülő tolnaiak csak barátságos meccseket mondhatnak magukénak. 

Az biztos, hogy a kupabúcsú után csalódottak lehetnek a fehérváriak és az sem segített a hangulatukon, hogy a Fradi behúzta a szerdai meccsét is, ezzel 9 pontra növelte a fórját az élen. A Fehérvárnak ugyanakkor kapaszkodnia kell az utolsó szalmaszálba, a zöld-fehérekre kemény meccs vár majd a Puskás ellen, ahol közel garantál a vendégsiker. 

Nem kérdés, hogy a Fehérvárnak van jobb csapata, így azt gondolom, hogy ez a meccs meg fog majd állni legalább egy X2-ben. 


A két gondolatmenetből kiindulva a bet365 kínálatából az alábbi kettes kötést gyárthatjuk el. Az odds 1.92-es a cikk írásának pillanatában. 

{"headTitle":"NB I","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-23 16:55","footerTitle":"Eredő odds: 1,92","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","events":[{"eventTitle":"Kisvárda - Újpest - Gólok száma 3.5 alatt","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Paks - MOL Fehérvár - Döntetlen vagy Fehérvár ","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom