Fehérorosz foci

Nem is tippelhetünk másra ezen a fehérorosz bajnokin

  • Tomihmv
megosztom

Nem sokat hezitálunk, behúzzuk a klasszikus fehérorosz "alaptippet" a Szlavija Mozir-Gorodeja összecsapáson.

Vajon sikerül javítania a Szlavija Mozirnak? - Fotó: twitter.com/francisnarh9

Pénteken két mérkőzéssel folytatódik a fehérorosz élvonalbeli focibajnokság, a napi nyitómérkőzés pedig a 11. helyezett Szlavija Mozir és a 12. pozícióban lévő Gorodeja csörtéje lesz.

A hazaiak jól indították szezonjukat, és egészen április közepéig rendben is mentek a dolgok náluk, azonban az azóta lejátszott hét tétmérkőzésen mindössze egy sikert tudtak elérni, ráadásul a honi kupa küzdelmeiből is kiestek. Perpillanat két nyeretlen meccsel a háta mögött várja soros bajnokiját a Szlavija Mozir, méghozzá úgy, hogy immáron bő 180 perce nem tudott gólt szerezni.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A vendégek is nagyjából hasonló cipőben járnak, hiszen egy gyenge kezdést követő feljavulás után az utóbbi hetekben enyhén szólva is formán kívül voltak. A Gorodeja ugyanis immáron négy tétmérkőzés óta nem tudott nyerni, az április vége óta lejátszott ütközeteken két döntetlen és két vereség a mérlege, ráadásául igen csak szenved az ellenfél kapuja előtt.

Két gyenge formában lévő gárda csap tehát össze a Junoszty Stadionban, ahol igen nagy eredménykényszer lesz mindkét félen. Így pedig nem számíthatunk sziporkázó találkozóra, vélhetően kemény fizikai csatára lesz kilátás. Mindezek, illetve a felek korábbi egymás elleni meccseinek tükrében (az utolsó négy közös fellépésükön mindössze három gól esett), behúzzuk a klasszikus fehérorosz "alaptippet" vagyis a 2,5-nél kevesebb gólt.

{"headTitle":"Szlavija Mozir - Gorodeja","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-22 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279407] 2020-05-22 17:00:00 Slavia Mozyr - FK Gorodeyax;
megosztom