Kosárlabda

Nagy kérdőjel az NBA, de fogadni még tudunk rá

megosztom

Nem tudni egyelőre, mikor folytatódik az észak-amerikai profi kosárlabdaliga, pedig minden idők egyik legjobb playoffja jöhet.

Az elmúlt hetekben - ha csak átmenetileg is - de mindenki kicsit NBA-rajongó lett, köszönhetően a Netflix ‘The Last Dance’ című szenzációs dokumentumfilm szériájának. A Michael Jordan által fémjelzett sorozat utáni űrt jó lenne jelenkorunk sztárjaival kitölteni, de sajnos a liga újraindulásának lehetséges időpontját csak hetek múlva jelentheti be Adam Silver.

A játékosok semmiképp nem akarják félbehagyni a szezont - szakszervezetük elnöke, Chris Paul által szervezett telekonferencián a liga legjobbjai egyformán igennel feleltek arra a kérdésre, hogy befejezzék-e a pályán a félbeszakadt szezont. Lebron James, Stephen Curry és Giannis Antetokounmpo mellett ezen az állásponton volt Anthony Davis, Kawhi Leonard, Damian Lillard és Russell Westbrook is.

Persze nem mindenki van ezen a véleményen. A ‘The Last Dance’-ben is feltűnt Shaquille O'Neal, korábbi négyszeres NBA-bajnok center, televíziós elemző szerint semmi értelme a befejezésnek, törölni kellene ezt az idényt.

Védjük tovább a játékosok és az emberek biztonságát és hagyjuk, hogy a kormány kitalálja, hogyan szabadulhatunk meg örökre ettől a problémától

- így a Hírességek Csarnokának tagja, akit a New York Post kérdezett. - "Utálom hallgatni, hogy vissza fogunk térni, vissza fogunk térni!”

Természetesen a közvélemény inkább a folytatást szeretné, ahogy a gazdasági érdekek is ezt diktálják, de erre úgy tűnik, hogy csak izolált körülmények között kerülhet sor - jelenleg Las Vegas és az orlandói Disney World szerepelnek az opciók között.

Mi is nagyon bízunk abban, hogy sikerül befejezni a szezont, hiszen minden idők egyik legjobb playoffja jöhetne, még akkor is, ha azt üres lelátók előtt kellene megrendezni. Az erőviszonyok rég voltak ennyire kiegyenlítettek, ezt pedig az     oddsai is remekül tükrözik. Az utóbbi évek Warriors dominanciájának már nyoma sincs - a Lakers és a Bucks fej-fej mellett masírozik, nem sokkal mögöttük pedig a tavalyi Finals MVP-t megszerző Clipperst találjuk.

{"headTitle":"Ki nyeri az NBA 2019/20-as szezonját?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-14 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milwaukee Bucks","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Los Angeles Lakers","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Los Angeles Clippers","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Houston Rockets","odds":"14.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Toronto Raptors","odds":"19.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Boston Celtics","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

megosztom