Érdekesség

Íme a legőrültebb The Witcher-fogadások! - van erős tippünk is!

  • varin
Címkék:
megosztom

2019 sikersorozatának második évada hamarosan érkezik, mi pedig fogadhatunk is rá.

December végén debütált a Netflixen az elmúlt időszak egyik legjobb játékának sikersorozata, a The Witcher. Az Andrzej Sapkowski regényeiből készült sorozat első évada a kritikusok szerint szenzációsan jól sikerült, számunkra pedig különösen is kedves lehet, hiszen részben Magyarországon, magyar statisztikákkal forgatták a Vajákot. A második évadra ugyan valószínűleg még egy évet várni kell, de fogadásokat azért már köthetünk rá a    -en.

{"headTitle":"Érdekesebb The Witcher-fogadások","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Az IMDB-rating december 31-én 8.3 felett lesz","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Geralt játszani fog Gwentet a 2. évadban","odds":"4.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ciriről a 2. évadban kiderül, hogy meleg","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Triss vöröshajúvá válik a 2. évadban","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ed Sheeran megjelenik a 2. évadban","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Mint az látszódik a fogadási opciókból is, a piacok a mai sorozatokat igencsak uraló politikai korrektség jegyében születtek, amely az első évadban is egy fontos téma volt - elég ha csak a Triss Merigoldot játszó színésznőre gondolunk, aki távol van a regényből és a játékból megismert vöröshajú szépségtől. Nos, a 22bet-en fogadhatunk arra, hogy Triss valamilyen módon le lesz-e cserélve egy másik színésznőre, esetleg be lesz-e festve a haja, hogy megfeleljen a fanoknak.

 

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

Az egyéb, történetet érintő fogadások mellett a bukméker olyan vicces fogadási lehetőségekre is nyitott piacot, mint például, hogy Ed Sheeran megjelenik-e a Witcherben is, ahogyan a Trónok harcában tette, illetve eléri-e a sorozat IMDB-ratingje a 8.4-et a mostani 8.3-ról.

A mi favorit tippünk egyébként egyértelmű, a Witcher-világ népszerűségének talán legfontosabb eleme a harmadik játék volt, amelynek szerves része volt a Gwent című kártyajáték. Ha Geralt esetleg leül gwentezni a második évadban, a pénzünk közel 5-szörösét nyerhetjük vissza, ami szerintünk egy nagyon logikus tipp, főleg ha cél lesz a fan-service a folytatásban.

{"headTitle":"A legerősebb The Witcher-tippünk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Geralt játszani fog Gwentet a 2. évadban","odds":"4.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
megosztom