Nicaraguai foci

1,74-ért ez a tipp kötelező szombat éjszakára

megosztom

1-1-es állásról folytatódik a nicaraguai bajnokság döntője, ennek a második félidős tippnek nem lehet ellenállni.

A tavaszi alapszakasz első két helyén végző Managua és a Real Estelí részvételével zajlik a nicaraguai bajnokság döntője. A finálé győztese két mérkőzés alapján kerül ki, a pár nappal ezelőtti odavágón 1-1-es végeredmény született. Azon a mérkőzésen bejött a papírforma tipp, azaz, hogy kevés gólt hoz majd a találkozó. 

A döntő jelentette tét, valamint a két csapat közelmúltban lejátszott egymás elleni mérkőzései alapján ezúttal is egy alacsony gólszámú mérkőzést várnak a bukmékerek. 

[3311764] 2020-05-10 03:00:00 Managua FC - Real Esteli FCx;5

Mire érdemes fogadni? 

Az egál határok +/-2 gólon állnak a fogadóirodáknál. Ezen nagyon nincs mit csodálkozni, hiszen az évad utolsó 90 perce következik, ahol már egyik csapat sem szeretne hibázni, ezért arra számíthatunk, hogy kevesebbet fognak kockáztatni. 

Ugyanakkor az 1-1-es végeredmény miatt eseménytelen találkozóra nem kell számolni. A hazai pályán játszó Managua számára a 0-0-s eredmény már bajnoki aranyat érne, így a hazai játszhatnak kontrákra. Az Estelínek ugyanakkor muszáj lesz támadnia, hiszen mindenképpen gólt kell szereznie ahhoz, hogy elhódítsa a bajnokságot. 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A bukmékerek tétlapjait böngészve rábukkanhatunk egy olyan tippre, amely kiváló eséllyel indul harcba. Ha egy sztenderd forgatókönyvet veszünk alapul, akkor az első félidő lesz majd csendesebb, míg ahogy fogy az idő, a második félidőben felpaprikázódhat a hangulat. 

A fordulás után valamelyik csapatnak biztosan fel kell majd vállalni a kockázatot, ez pedig területeket nyitnak az ellenfélnek is. 

A    irodánál a második félidő góljaira kínált over 1-es ázsiai gólszámos fogadás 1,74-es szorzóért nálam bőven a játszható kategória. Nem sok valószínűségét látom annak, hogy gól nélküli második résznek legyünk a szemtanúi, így legrosszabb esetben is egy tét visszajár elszámolást várok ettől a tipptől. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Managua - Estelí ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-09 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2. félidő gólok száma 1 felett (AH) ","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3311764] 2020-05-10 03:00:00 Managua FC - Real Esteli FCx;
megosztom