TipPics

Olvasónk egy 40-es és egy 30-as szorzót is megcsípett - fotó

megosztom

Egyre szélesedik a fogadási kínálat, így a játékkedv is kezd visszatérni olvasóinkhoz. Újabb remek szelvényeket kaptunk.

Talán már látni az alagút végét, azaz szép lassan ugyan, de kezd magához térni a globális sportélet. Ez azt is jelenti, hogy hétről hétre egyre több sporteseményre van mód fogadásokat kötni, így a sportfogadók is egyre inkább aktivizálják magukat. Nemrég számolhattunk be 'nakazu' nevű olvasónk 100 ezres nyereményéről, most pedig kaptunk egy újabb parádés tippcsokrot. 

Ezúttal egy régi törzsolvasónk, 'Vasero' töltötte fel nyertes választásait a TipPics-rendszerbe, elnézve a két kombit pedig sűrű kalapemelgetések illetik őt.  

Az első szelvényén a PDC Home Tour versenysorozat 17. csoportjának mérkőzéseiből állított össze egy közel 40-szeres szorzóval rendelkező ötös kötést, amit két euróval játékba küldve 80 euró nyereményt eredményezett a számára. 

A másik szelvényén is megmaradtak a dartsmeccsek, csak itt a hendikepes opciók helyett a győztes piacokról választott, továbbá a bet365 fogadáskészítőjével összeállított egy négyszeres szorzót is az Ahal - Energetik türkmén focimeccsről. is. Erre a meccsre mi is tippeltünk, de ennyire nem voltunk sikeresek. 

 

Természetesen a nyereményekhez ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket a TipPics-be! Jó tippelést mindenkinek! 

megosztom