NFL

Beleszerettek a fogadók ebbe a csapatba a keddi bombahír után

megosztom

Keményen esik a Tampa Bay Bucaneers szorzója, miután Tom Brady után újabb nagyágyú került hozzájuk.

Magyar idő szerint kedden késő este robbant az újabb átgazolási bomba, Tom Bradyt követően Rob Gronkowski is a Tampa Bay Bucaneershez szerződött. A közel egy évtizedig Bradyvel a Patsnél együtt dolgozó tight-end 2018-ban vonult vissza sorozatos sérülései miatt, majd kipróbálta a pankrátor életformát is. Ügynöke szerint kiváló fizikális állapotban van, így nagy erőssége lesz majd új csapatának is.

A fogadók természetesen már eddig is imádták a Bucaneerst, hiszen senki sem hitte el, hogy Brady két évtized után tényleg felvesz másik mezt is a Patsén kívül, de így, hogy újra összeáll a liga történetének egyik legjobb párosa, tovább bombázzák a bukiknál a Tampa végső győzelmét.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri az 55. Super Bowlt?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-08 00:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kansas City Chiefs","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Baltimore Ravens","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"San Francisco 49ers","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"New Orleans Saints","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tampa Bay Bucaneers","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

"Már Brady miatt is óriási volt a fogadási érdeklődés a Bucaneers irányába, de most Gronkowskinak köszönhetően kapott a csapat még egy óriási fegyvert. Ugyan jelenleg csak mobilról lehet nálunk fogadni Nevadában, de biztos vagyok benne, hogy így óriási pénzek érkeznek majd be a szezon kezdetéig, főleg, ha ki is tudunk majd nyitni néhány irodát" - nyilatkozta Jeff Stoneback, az MGM igazgatója.

Egy másik iroda embere, Jeff Davis elárulta, a trade hallatán először 18-szorosra csökkentették a Bucaneers szorzóját, amelyet aztán rögtön korrigálniuk is kellett 15-re, de akad olyan iroda, ahol már csak 10-11-szeres pénzt fizet a Tampa végső sikere.

Ami a     piacait illeti, a Bucaneers jelenleg az ötödik legesélyesebb csapat a végső győzelemre 13-szoros szorzóval, az NFC-győzelmükre 7-szeres, a csoportgyőzelmükre pedig 2.50-szeres pénzt fizet a legnépszerűbb buki.

bet365

 

megosztom