Fehérorosz foci

1.80-szoros tippünk van a BATE kupameccsére

  • Tomihmv
megosztom

Vajon ezúttal mire megy a BATE Boriszov a Szlavija Mozir otthonában? Tipp a cikkben!

Vajon a BATE-sok visszavágnak a Mozirnak? - Fotó: twitter.com/fcbate

Szerdán megrendezésre kerülnek a Fehérorosz Kupában az elődöntők odavágói, időrendi sorrendben pedig a Szlavija Mozir-BATE Boriszov találkozóval kezdődik a csörte.

A felek az idei szezonban már találkoztak egymással, hiszen március utolsó hétvégéjén a bajnokságban néztek farkasszemet. Akkor meglepetésre a Szlavija hazai pályán 2-1-re le tudta győzni a BATE-t, méghozzá úgy, hogy a Mozirnak hátrányból sikerült fordítania.

Igaz, ha a boriszoviak idei szezonját nézzük, akkor ez nem számít akkora meglepetésnek, hiszen ugyan a Fehérorosz Kupában oda-vissza legyőzték a Dinamo Minszk csapatát, a bajnokságban viszont két idegenbeli zakóval rajtoltak. Hétvégén ugyanakkor nyerni tudtak a Ruk Breszt ellen, igaz, mindössze 1-0-ra verték hazai pályán az újoncot.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A Mozir a Szluck otthonában elszenvedett vereséggel kezdett, majd a BATE elleni siker következett, amit szombaton a bajnoki címvédő Breszt otthonában aratott győzelemmel fejelt meg, avagy pazar formába várja a kupacsatát.

Noha kupameccsről beszélünk, a felek bajnoki eredménye, illetve idei produkciói alapján, közel sem akkora favoritok a vendégek, mint másfél hete. Ugyanakkor így a hazaiakban sincs akkora érték, főleg úgy, hogy a felek közt azért papíron nagy a minőségbeli különbség, természetesen a vendégek javára.

Mivel két mérkőzéses a párharc és ez a meccs az odavágó lesz, vagyis most még felszabadultabban játszanak a felek, így az eddigiek alapján a mindkét csapat szerez gólt opcióban látunk fantáziát.

A BATE ugyanis koránt sem az a magabiztos csapat, mint korábban, amit az is jól példáz, hogy idén ötből négyszer is zöldült volna ez a tipp a gárda meccsein. A Szlavijánál háromból három ez az arány, és kétszer is topcsapat ellen érte ezt el, avagy szerintünk egy kis aprót megérheti rádobni erre a tippre, amire partnerirodánkban kifejezetten jó szorzón lehet fogadni.

{"headTitle":"Szlavija Mozir - BATE Boriszov","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-08 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3295557] 2020-04-08 16:30:00 Slavia Mozyr - BATE Borisovx;
megosztom