Logibet

Akivel a koronavírus idején is könnyű nyerni - meginterjúvoltuk a Logibet röpiguruját

  • Logibet
megosztom

Abetting To Bet jelenleg a Logibet 4. legjobb tippmestere. Az első tipster platformunkon Fehéroroszországból.

Abetting To Bet számai igen meggyőzőek! - további statokhoz kattints a képre

Sok tippmestert érzékenyen érint a koronavírus-válság, hiszen a sportesemények elhalasztása miatt alig van mire fogadni. A Logibet masterét, Abetting To Bet-et ez nem különösebben zavarja, hiszen így is van lehetősége tippelni - és szerencsére ezt hihetetlen eredményességgel is teszi.

Ennek apropóján felkerestük őt és tippmesterünk vállalta, hogy néhány kérdés megválaszolásával jobban megismerjük. A vele készült interjút olvashatjátok. 

Ha meggyőztek tippmesterünk szavai, érdemes most előfizetned rá, hiszen vele biztosan nem unatkozol a következő hetekben sem!

Logibet: Egyre több külföldi tippmester próbálja ki magát a Logibeten, van már például holland, török és belga tippmesterünk is a legjobbak között. Nem árulunk el nagy titkot, hogy Te is egy vagy közülük. Kérlek áruld az olvasóknak, hogy milyen nemzetiségű vagy.

Abetting To Bet:  Én fehérorosz vagyok, innen is tippelek. Örülök, hogy sikerült feljutnom a legjobb tipsterek közé, nagy megtiszteltetés ez számomra. 

 

Több sportágból is vannak tippjeid, de a sikereket egyértelműen röplabdával éred el. Vannak jó forrásaid, netán szerelem nálad ez a sport?

Ahogyan sokan, úgy én is rengeteg sportággal kezdtem, ez segített hozzá értékes tapasztalatok megszerzéséhez és következtetések levonásához. Eleinte szívesen fogadtam baseballra, röplabdára és kosárlabdára is, ám a baseballszezon hamar véget ért, a kosárlabda pedig nem ment igazán jól. Így maradtam a röpi mellett, aminek a Logibeten is láthatóan igencsak jó eredménye van.

Abetting To Bet 261 tippet adott fel eddig röplabdából, ezekkel +352 egységet nyert, ami +20.34% ROI-nak felel meg.

 

Hogyan érint téged, mint sportfogadót és tippmestert a koronavírus?

Mint fogadó, tulajdonképpen pozitívan, mert kevesebb esemény van, nekem is több időm van kielemezni egy mérkőzést, ami még akkor is nagyon sokat jelent, ha a limitek azért olykor-olykor alacsonyabbak. Személyesen különösebben nem érint, mert az országomban még csak kevés eset van, így mi egy kicsit máshogyan is éljük meg a koronavírust.

Ezzel összefüggésben mi várható tőled a következő hetekben és mi várható, ha normalizálódik a helyzet?

Április elejéig rengeteg sporteseményt halasztottak el, így ha ez nem változik, napi 1-2 tippre számítok. Hosszabb távot nézve, szeretném megszilárdítani a pozíciómat a legjobbak között és még jobb tippeket adni, teljesen átállva a nagyobb piacos tippekre.

Ahogy az látható, flat stake-et használsz a tippjeidnél, vagyis minden tippedet azonos erősséggel küldöd játékba.  Milyen bankroll-menedzsmentet ajánlasz a követőidnek?

Én flat stake-et javaslok a követőimnek is, vagyis azt, hogy minden tippemet 1%-nyi bankrollal fogadják meg. Ez egy óvatost, de biztonságos stratégia és flat stake esetén fontos, hogy ne kockáztassunk túl sokat. Gondoljunk csak bele, 5-10%-os tétek esetén egy rosszabb széria máris kivégezheti a bankrollt. Én jobban szeretem az óvatos tétkezelést, így fixen 1%-ot javaslok a tippekhez.

Csatlakozz a nyerők táborához!

Milyen hosszútávú eredménnyel lennél elégedett a Logibeten, esetleg van egy ROI-célszámod is?

A célom egyértelmű, mégpedig az, ami szerintem meghatározza az igazán nagyon jó tippmestereket. Szeretnék magasabb piacokon, a    -nél 10% feletti ROI-t elérni. Véleményem szerint a legjobbak 1000 tipp után is képesek 10% ROI-t abszolválni, de ilyenből csak néhányat ismerek.

Mit üzensz a jelenlegi és jövőbeli követőidnek?

Semmiképpen se vigyétek túlzásba a fogadást és ne töltsetek vele a normálisnál több időt. Legyetek a barátaitokkal, családotokkal, mert sportesemények mindig lesznek, azok viszont nem adnak élményt és szeretet. A családod, az emberek viszont örökké megmaradnak a szívedben és az emlékeidben.

Előfizetek a tippmesterre


A tippmester végtelenül szimpatikus válaszai és eredményei minket is meggyőztek, hogy érdemes követni. Noha egy kockázatvállaló, magas átlagszorzóval dolgozó tipsterről van szó, az eredményessége kiugróan magas. A részletes statisztikáit itt tudod leellenőrizni! 

Ha Te is szeretnél a fehérorosz röpiguruval nyerni a koronavírus idején is, ne felejtsd el, hogy most egy különleges akció keretében féláron megteheted. Ne habozz, csatlakozz a Logibethez!

megosztom