Bulvár

Fogadjunk Chandlerékre! - íme a Jóbarátok-fogadások

  • varin
Címkék:
megosztom

Kedvenc barátainkra fogadhatunk is az Unibet jóvoltából.

Néhány hete látott napvilágot a rajongók számára oly kedves hír, a Jóbarátok stábja 16 év után még egy rész erejéig összeáll. Az óriási költségvetéssel készülő, 60 perces epizód az HBO új streaming szolgáltatásán, az HBO Maxon kerül majd bemutatásra, ám hogy pontosan mikor is, azt egyelőre nem lehet megtippelni. Mindenesetre fogadhatunk a Reunion Specialra az Unibet-en, így mindenképpen érdemes megnézni, mit is várnak a fogadóirodák.
 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<
 

Ki ne tudná, hogy a Jóbarátok epizódjának címei az utolsó rész kivételével mindig úgy kezdődtek, hogy "The One with...". Nos, az iroda szerint ez most sem lesz másként, a két opció közül pedig a hosszabb verzió valószínű.

{"headTitle":"Mi lesz az új rész címe?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"The One Where They Got Back Together","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"The One With The Reunion","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Az HBO Max óriási dobása lesz a Jóbarátok különkiadása, így várhatóan már a rajtnál bedobják a 10 évadot megélt kultsorozat utolsó(?) részét. Erre egyébként csupán 1.05 a szorzó az Unibet-en.

Ha óriási sikere lesz a sorozatnak (márpedig alighanem így lesz), nem kizárt, hogy hosszabb időtávra is összeállnak majd a színészek, ahogy például történt ez az X-akták esetében. Ha az új évadot 2021-ig bejelentik, 34-szeres pénzt kaszálhatunk.

Fogadhatunk esetleg arra is, hogy a fiatal színésztehetség, Timothée Chalamet megjelenik az új évadban, ennek pedig az az apropója, hogy Courntey Cox úgy nyilatkozott, "ha a fiatalabb barátokat is látjuk majd a képernyőn, Timothée kiváló Joey lehetne". Erre 51-szeres a szorzó, ám ehhez már két "bravúrra" lenne szükség.

Az tehát kétséges, mikor is láthatjuk újra Chandleréket a tévében, de az Unibet jóvoltából lehetőségünk van néhány humoros fogadással még izgalmasabbá tenni a várakozást.

unibet
megosztom