Bónusz

Így csinálj fix profitot az 50 eurós ingyenes fogadási bónuszból

megosztom

Újra itt a BL, amihez kapunk is egy kis löketet. Ezekért az ajánlatokért mindenképp ajánlott egy bet365 számlát is tartani.

Kattints a képre és fogadj remek oddsokon a világ egyik legkedveltebb irodájában!

Kedden este végre elkezdődik a Bajnokok Ligája 2019/20-as szezonjának egyenes kieséses szakasza, ez pedig egy olyan remek alkalom, amelyet a     fogadóiroda egy kiváló bónusszal tesz még élvezetesebbé. Lássuk, hogyan használhatod ki a legjobban a freebetet a kedd esti Atlético Madrid-Liverpool derbire.

Egyes számlákon akár 50€ ingyen fogadást is ad a Bet365, ami már egy olyan Free Bet lehetőség, amelyet óriási vétek lenne elszalasztani.

Szeretnél ilyen remek akciókban részesülni, de még nincs    -számlád? Ha az oldalunkon keresztül regisztrálsz a bet365-re, akkor a kezdéshez akár max. 15.000 HUF értékű fogadási kreditet is kaphatsz! A részletekért KATTINTS IDE!

A bónusz legfontosabb feltétele, hogy még a mérkőzés megkezdése előtt tegyél egy fogadást a találkozóra, amelyet később nem módosíthatsz, és nem is cashoutolhatsz belőle - ennek értékében kapod a kezdőrúgást követően az élő ingyenes fogadást. A bónusz összege maximum 50€ lehet. A pre-match fogadás megtételét követően élőben jóváíródik egy Free Bet bónusz, amellyel egy ingyenes fogadást tehetsz a 90 perc alatt. Mivel a bónusz Free Bet, ezért csak a tiszta nyereményt kapod meg, a feltett bónusztét nem.
 

További részleteket a szabályzatban olvashatsz, amelyet a bónuszban részesülők a bet365 külön üzenetben küldött ajánlatában találnak.

Ne feledd, amit a Free Bet fogadásból nyersz, feltétel nélkül rögtön vissza is utalhatod.

 

Hogyan mehetsz biztosra?

Ha biztosra akarsz menni, az Atlético Madrid-Liverpool mérkőzés előtt megfogadod, hogy lesz legalább egy gól a meccsen, élőben pedig a döntetlenre teszed a pénzed. Ekkor bármi történik, nem veszítesz egy forintot sem, ha viszont a mérkőzés döntetlennel ér véget, biztosan nyersz egy szép összeget, különösen, ha nem 0-0 az eredmény! Ennél persze jóval kockázatosabb és nagyobb nyereményekkel kecsegtető opciókat is be lehet próbálni, viszont módszerünkkel szinte garantált, hogy plusszolni fogsz.
 

  • Válassz ki egy mérkőzést a BL-ből
     
  • A mérkőzés előtt fogadd meg, hogy 0.5 gól felett lesz a végeredmény
     
  • Amikor elkezdődik a mérkőzés, rakd fel az ingyenes fogadást a döntetlen végeredményre
     

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

megosztom