Bundesliga

Nem kockáztatunk sokat, 1.55-ös szorzót húzunk a Hertha bajnokiján

  • gb1
megosztom

A berliniek soron következő ellenfele a tök utolsó Paderborn, amelyet azonban nagy hiba lenne leírni.

Vége a Valentin-napnak, nem várunk túl barátságos összecsapást. Fotó: Twitter

A szombat délutáni Bundesliga-menüben aligha a Paderborn-Hertha meccs ígérkezik a legizgalmasabbnak, de a berliniek háza táján kialakult káosz miatt mégis érdemes vele foglalkozni.

A tabellán 14. helyezett vendégeskedik a 18. otthonában, ám ahogy az élmezőnyben, úgy a táblázat végén is hihetetlenül kiélezett harc folyik, tehát minden egység sorsdöntő lehet a végelszámolásnál. A bukik amúgy nem igazán tudtak mit kezdeni az összecsapással, de azért az erősebb garnitúrával rendelkező fővárosiakat hozták ki enyhe favoritnak.

{"headTitle":"SC Paderborn-Hertha BSC","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paderborn","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Hertha","odds":"2.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A héten felmondott Klinsmann számára a végső döfést a Mainz elleni 3-1-es zakó adta meg az Olimpiai Stadionban, amelyen kifejezetten gyengén is focizott a csapat. Előtte azért óriási gondok nem voltak és például a jóval kompaktabb Schalkét is nagyon megszorongatták a Német Kupában. Az 55 éves trénert hat ponttal a kiesési zóna fölött hagyta el a csapatot, tehát egyelőre azért nem kell kongatni a vészharangot, főleg, hogy télen sikerült szépen erősíteni.

Klinsi utódja egyelőre kérdéses, ebben a cikkben már kiveséztük a potenciális jelölteket, akik közt természetesen Dárdai Pál neve is ott figyel. Dárdai amúgy remekül foglalta össze a kialakult helyzetet a pénteki, NSO-nak adott nyilatkozatában.

"A csapat előnye hat pont az osztályozót érő helyen álló Düsseldorffal szemben, nem gondolom, hogy a kiesés réme fenyegeti. Ráadásul meglehetősen nehéz sorozattal indította a tavaszi szezont, annyira nem is jött ki rosszul belőle, bár a múlt szombati, Mainz elleni hazai vereség aligha tett jót a lelkeknek. A történethez hozzátartozik, hogy a klub arculatának nem ártott Klinsmann szerepvállalása, lehetett vele csillogni-villogni. Más kérdés, hogy 

az újságokban elkezdték pedzegetni: hiába a sok jó igazolás, a Hertha nem játszik szépen. Akik ezt írták, arról megfeledkeztek, hogy az új futballisták beillesztése nem megy egyik napról a másikra.

Lám, a Paris Saint-Germain is abban a reményben igazolt sztárokat egy-két éve, hogy megnyeri a Bajnokok Ligáját, de a nagy siker még várat magára. Aztán ki tudja, lehet, mostanra érett úgy össze, hogy övé lesz a BL-serleg." - ecsetelte a pécsi születésű szakember.

Hertha Berlin#ger-hertha_berlin#5

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 500 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ugyan a tök utolsó vendégeként lépnek pályára, de Steffen Baumgart fiai rendesen összekapták magukat az utóbbi hetekben. A csapat foggal-körömmel küzd azért, hogy ne csússzon vissza egy szezon után rögtön a másodosztályba és ha a jelenlegi trend folytatódik, akkor sikerülhet is elkerülni a kiesést.

A Paderborn az utóbbi öt meccset magába foglaló tabellán a 9. helyen áll, ezalatt a periódus alatt 7 pontot bezsebelve. 

A megsebzett, fejvesztett Hertha tökéletes ellenfél lehet számukra ahhoz, hogy ellépjenek az utolsó helyről, ezért tehát garantált, hogy 110 százalékon fognak pörögni. Az utóbbi 4/5 meccsük amúgy is nyíltsisakos támadófocit hozott, amelyen mindkét oldalon rezzent a háló és szerintük ez lesz a forgatókönyv szombaton is, kimenetelt viszont nem merünk most húzni. 

{"headTitle":"SC Paderborn-Hertha BSC","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3081562] 2020-02-15 15:30:00 Paderborn - Hertha Berlinx;
megosztom