EXTRA

Gigászi oddson pakolhattuk Dárdai visszatérését

  • gb1
megosztom

Zajlanak az események rendesen a Hertha Berlin háza táján, ahol Klinsmann felmondása miatt kisebb káosz alakult ki.

Sokak megrökönyödésére Jürgen Klinsmann kedden beadta lemondását Berlinben, pedig mindössze 10 hétig irányította a Hertha csapatát. Azt a Herthát, amelynek sorsát Dárdai Pál kemény négy és fél esztendőn át egyengette, ám távozása óta káosz uralkodik az együttesnél. Klinsi ugyan a 10 meccséből csak négyszer kapott ki, de az utóbbi ötből csak egyet nyert meg és a növekvő feszültségre, valamint bizalmatlanságra hivatkozva minden előzmény nélkül felállt a kispadról.

Pedig hosszú idő után végre talált a csapat egy komoly befektetőt, amely télen közel 70 millió eurót szánt a kék-fehérek megerősítésére, ennyit pedig a top 5 ligából egyik együttes sem herdált el az átigazolási időszak alatt. Nem beszélve arról, hogy Dárdai nagyjából fele ennyiből gazdálkodhatott bő négy esztendő alatt...Persze az is valószínűsíthető, hogy az új szerzeményeket nem Klinsmann szemelte ki, hanem a vezetőség és ez is közre játszhatott távozásában.

Reális lenne Dárdai visszatérése?

Bárhogy is történt, ez már a múlt, a csütörtöki exkluzív sajtótájékoztatón pedig bejelentették, hogy a csapatot átmenetileg Klinsi másodedzője, Alexander Nouri veszi át. Az     persze nem sokat habozott és meg is jelent az állandó utódra vonatkozó piaccal.

A buki szerint a posztra a legesélyesebb az 54 éves, ám ennek ellenére több, mint 10 éves Bundesliga tapasztalattal rendelkező Bruno Labbadia, de szintén 3.00-szoros oddson kínálják az átmenetileg kinevezett Nourit is.

Reális forgatókönyv lehet még a hasonlóan ötvenes éveinek elejét taposó, Salzburgban és a Leverkusennél is megfordult Roger Schmidt, aki két évre Kínában is kipróbálhatta tudását és most térne vissza a kitérő után Európába. Niko Kovac-ot sem kéne kihagyni a sorból, hiszen jelenleg ő az egyik legnagyobb név a szabad trénerek közül. Kovac tavaly a Bundesligát és a Német Kupát is megnyerte a Bayern élén, ám ősszel fel kellett állnia a Müncheni padról.

Természetesen az Unibet Dárdait is felvette a listára, mégpedig rendkívül kecsegtető, 34-szeres oddson!

Persze a fogadók egyből rárepültek a kecsegtető ajánlatra, pedig több jel is arra utalt, hogy szinte kizárt Magyarország kedvenc kapitányának visszatérése. Ezt ráadásul péntek reggel maga az érintett is alátámasztatta az NSO-nak adott interjújában. Az alábbi kérdésre válaszolva elég egyértelműen nyilatkozott a még mindig csak 43 éves tréner.

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

"A Hertha vezetői öt évvel ezelőtt éppen egy februári napon kopogtattak az ajtaján, hogy vegye át a csapatot, és mentse meg a kieséstől. Az elmúlt napokban nem keresték fel?" - szólt a Nemzeti Sport kérdése.

Miért, kellett volna? A nyárig fizetett szabadságon vagyok, július elsején kell munkára jelentkeznem, a szerződésemben az áll, hogy az U17-es csapatot veszem át. 

Addig élem a hétköznapi emberek életét – nem úgy, mint az elmúlt húsz évben. Természetesen figyelemmel követem az eseményeket, kimegyek az utánpótláscsapatok meccseire, időnként az edzéseire is, egyelőre ennyi a kapcsolatom a Herthával, nem több." - mondta Dárdai.

Mire a nyilatkozat kijött a fogadók már szétbombázták a piacot és Pali oddsa 34-szeresről mindössze 7-szeresre zuhant be. Iskolapéldája ez annak, hogy ugyan a bukinak nincs reális félnivalója, a fogadási trendek miatt mégis kénytelen volt a szorzó korrekciójára...

A berliniek szombaton a tök utolsó Paderborn otthonába látogatnak, a találkozóval pedig külön beharangozóban is foglalkozunk majd.

Szerintetek ki lesz a Hertha következő állandó mestere?

 

 

 

 

{"headTitle":"A Hertha következő állandó edzője","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-31 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bruno Labbadia","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Alexander Nouri","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Roger Schmidt","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Niko Kovac","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Mark Van Bommel","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Dárdai Pál","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Torsten Frings","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Friedhelm Funkel","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Stefan Effenberg","odds":"34.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom