EXTRA

Vártuk, megkaptuk! - ismét elhibázott oddsra fogadunk

  • Cesc18
megosztom

A brazil Thiago Monteiro könnyedén lépheti le a szerencsés vesztes Pedro Sousát.

Két napja Thiago Monteiróra hívtuk fel a figyelmet, akinek győzelmére meglehetősen jó szorzón fogadhattunk Borna Coric ellen. A brazil szépen igazolta a papírformát és most ismét vele készülünk növelni a bankunkat. 

A bukmékerek ugyanis ezúttal is ínycsiklandozó szorzót adnak Monteiróra, igaz, ezúttal a 2-0-s sikerében van az igazi érték. 

A brazil következő ellenfele az a Pedro Sousa lesz, aki szerencsés vesztesként jutott el idáig. A portugál játékos duplán szerencsés volt, hiszen a főtáblán egy 400-on kívüli hazai sráccal meccselt, míg a 16 között a 129. Jozef Kovalikkal. Utóbbi legyőzése már bravúrnak számított, de bombameglepetésről azért nem beszélhetünk. 

Monteiro topformában üt Buenos Airesben. - Fotó: ATP

Tudtad?

A     kínálja a világon a legjobb szorzókat, szinte minden eseményre és fogadási típusra. Regisztrálok és kipróbálom!

Monteiro jóval nagyobb falat lesz Sousának és meglepő lenne, ha igazán pariban tudna lenni vele. A brazil nagyon szépen oldotta meg az eddigi feladatait, Jaume Munart és Coric-ot is kettőben verte. Remek formának örvend és extra motiváltan játszik, az adogatása pedig nagyon komoly fegyverként működik. 

Sousa Munarnál és Coric-nál gyengébb játékerőt képvisel és Monteiro pontosan tudja, hogy mire számíthat ellene, hiszen tavaly ugyanígy a dél-amerikai salakszezon alatt találkoztak és akkor a brazil 6-3, 6-2-re simázta le Rióban. 

A kétesélyes oddsok után vártuk, hogy milyen számmal rukkolnak elő a bukik, és nem kellett csalódnunk. A   2.05-tel dobta piacra a -1.5-ös szett hendit Monteiróra, ami véleményünk szerint kezdésre szépen bezuhan majd. 

{"headTitle":"Thiago Monteiro - Pedro Sousa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-14 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep: Monteiro -1.5","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
Mi az az EXTRA rovat?
Az EXTRA címkékkel ellátott cikkeknél igyekszünk különlegesen értékes tartalmakat és value szorzókat prezentálni olvasóink számára. Ezek az írások még nagyobb hozzáadott értékkel bírnak, ami lehet egy meccsdöntő információ vagy éppen egy elszúrt odds.
megosztom