NB I

Most éppen 10% biztos pénzt lehet nyerni a Vidivel és a Fradival

  • varin
megosztom

Nagy az oddskülönbség a bukik között, ezzel pedig szokás szerint gyakorlatilag surebetelni lehet.

Hétvégén következik a szezon második aranyrangadója, a MOL Vidi a Ferencváros vendége lesz szombaton este. Amennyiben Nikolicsék nyerni tudnak a fővárosban, pontszámban beérik a bajnokcsapatot, amely még úgy is bizakodásra adhat okot, hogy a zöld-fehéreknek két elmaradt meccsük is van (Újpest, Debrecen). Viszont ha nyernek Rebrovék, akkor a vesztett pontok alapján 12 egységre nő a differencia, amely behozhatatlannak tűnik.

{"headTitle":"Ferencváros-MOL Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"MOL Fehérvár","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

20 forduló elteltével természetesen sima favorit az aranyéremre a Fradi, ám bukmékertől függően igencsak eltérő számot kapunk, hogy mi is lesz a helyzet 33 fordulót követően. Ez azért is lehet, mert az    fogadói még az 1.30 körüli számot is lenyomták Tokmacék aranyérmére, míg a    -nél jobban kitartottak a számok.

Mint az a táblázatból is látható, a felrakandó teljes tét 83%-át kell a Fradira, 17%-át kell a Vidire feltenni

A hatalmas oddskülönbség viszont ismételten surebetre ad lehetőséget, a Fradi és a Videoton más-más irodánál való megfogadásával 10.40% biztos pénzre tehetünk szert - lásd a képet és a leírását.

Ami egyébként a szombati csúcsmeccset illeti, a bukik szerint körülbelül 50-50% az esélye a hazai, illetve az x2-es kimenetelnek.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri az NB I-et?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferenváros","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"MOL Fehérvár","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom