Darts

A Premier League-ben jön a következő kilenc nyilas? - Jól fizetne!

  • Cesc18
megosztom

Górcső alá vettük, hogy milyen pénzek üthetik a markunkat, ha tökéletes játék születik Nottinghamben.

Tavaly rekordnak számító 46 darab tökéletes leg született a PDC-s versenyeken, ám könnyen lehet, hogy ezt az elképesztő számot már idén átadják a múltnak. A hétvégén ugyanis a Players Championship első két állomásán rögtön öt kilenc nyilast dobtak, ami egészen varázslatos teljesítmény. 

Ami miatt viszont hiányérzetünk lehet, hogy a televíziós meccseken az utóbbi időben alig-alig születik kilenc nyilas játék. 2019-ben egészen a Players Championship Finals-ig kellett várni az év első tökéletes TV-s legjére - akkor Michael van Gerwen villant meg.

Nathan Aspinall jelenleg a mezőny egyik legforróbb játékosa. - Fotó: PDC

A világelső hollandban mindig benne van, hogy elsül a keze, de természetesen nem csak tőle várhatjuk. Például a hétvégi kilenc nyilasok közül az egyik annak a Nathan Aspinallnak a nevéhez fűződik, aki szintén tagja a Premier League mezőnyének.

A PL-ben egyébként meglehetősen régen, a 2017-es kiírásban született legutóbb tökéletes játék. Ha esetleg most csütörtökön, Nottinghamben megtörne a közel három éve tartó böjt, akkor a    a tétünk 11-szeresét fizetné vissza. Ekkora ugyanis az odds arra, hogy az előttük álló PL-fordulóban látunk kilenc nyilast. 

Fogadhatunk arra is, hogy az egész 2020-as kiírás során lesz tökéletes leg, de erre természetesen jóval alacsonyabb, 2.25-ös oddsot kapunk. 

Bankot leginkább akkor tudunk robbantani, ha kipécézünk magunknak egy meccset és azon húzzuk be a kilenc nyilast. Például Aspinall Rob Cross elleni derbijén erre 34.00-es oddsot kapunk.

Szerinted melyik meccsben van benne legjobban egy kilenc nyilas játék?

bet365

 

megosztom