Magyar Kupa

Túl sok mindenbe nem kapaszkodhat az Újpest

  • mr.blonde
megosztom

Szegeden rendezik meg az Újpest és a Fehérvár kupameccsét. Semleges pályán nálunk a piros-kékek a favoritok.

Kedden és szerdán Magyar Kupa-fordulót rendeznek, a nyitómeccset pedig Szegeden az Újpest és a Fehérvár vívja. A pályaválasztás viszontagságairól talán tudtok Ti is, de az ismétlés kedvéért elmondjuk, hogy a Szusza Ferenc stadion gyepszőnyegének állapota miatt a hétvégi Újpest - Fradit is el kellett halasztani. Az Újpest FC közleménye szerint a kupameccsre bepróbálkoztak többek között a Vasasnál, az MTK-nál, a Dunaújvárosnál, a III. Kerületnél és a Csepelnél is, de vagy leterheltség vagy a pálya hitelesítésének hiánya miatt nem találtak közelebbi megoldást, így maradt Szeged.

A Tisza-parti klubnál ősszel adták át az új stadiont, ahol a gyepszőnyeg minősége kiváló, az más kérdés, hogy a lelátón vélhetően csak néhány tucat néző lesz jelen. Azt azért mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy a Fehévár az előző fordulóban is ebben a stadionban játszott, a Szeged ellen egy hosszabbításba torkolló meccs végén harcolta ki a továbbjutást.

A mostani párosításban az elmúlt két év kiírásának győztese csap majd össze egymással. A bajnoki szezonban felemás mérleggel bírnak a csapatok, hiszen szeptemberben az Újpest nyert, két hete pedig a Fehérvár tudott diadalmaskodni.

[3232019] 2020-02-11 19:30:00 Újpest - MOL Vidi FCx;5

Mire érdemes fogadni?

Az biztosan nem hátráltatja az Újpestet, hogy a hétvégén nem kellett meccset játszania, vagyis a frissesség hiányára semmit nem foghatnak. Az más kérdés, hogy a csapatjáték eléggé döcög a tavaszi szezonban, így lehet, hogy Nebojsa Vignajevics jobban örült volna, ha pályára tudnak lépni a Fradi ellen.

A Fehérvár rangadót nyert a Mezőkövesd ellen, ezzel picit leszakította magáról a borsodiakat. A piros-kékek játéka továbbra sem az igazi, de gyűjtögetik a pontokat, ez pedig jó jel lehet a szakmai stábnak.

A hazai és a nemzetközi fogadóirodák eredetileg elég nagy eltéréssel hozták ki a számaikat a mérkőzésre, cikkünk írásának pillanatában azonban már nincs nagy különbség a bukik között. Mindenhol a Fehérvár a mérkőzés favoritja, az Újpest győzelme 3 illetve annál magasabb szorzón pakolható.

Bár az Újpest az utóbbi években szépen szerepelt a kupában, ezúttal mi inkább a 'vendégeknek' szavaznánk bizalmat. A Fehérvár olyan bő kerettel rendelkezik, hogy egy rotálás esetében is erősebb kezdője lesz, mint az ellenfélnek. Itt most tényleg érezzük azt a közhelyes megállapítást, hogy a játékosok bizonyíthatnak az edzőnek, hiszen komoly konkurenciaharc folyik a csapaton belül.

Harcos meccsre, mintsem látványos focira számíthatunk, az sem kizárt, hogy 1 gól képes lehet eldönteni a találkozót, de egy őrült meccs is benne van a pakliban, így a gólok számára való fogadást most hanyagolnánk.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Maradnánk egy 'konzervatív' megközelítésnél. Jobb csapat idén a Fehérvár, felfelé ívelő pályán is van, míg az Újpest problémák egész sorával küszködik.

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Újpest - MOL Fehérvár FC","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-11 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nincs fogadás döntetlenre - MOL Fehérvár FC ","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[3232019] 2020-02-11 19:30:00 Újpest - MOL Vidi FCx;
Borítókép: MTI
megosztom