Tenisz

Két erős tipp az argentinok topjátékosára - melyiket választod?

  • Cesc18
megosztom

Diego Schwartzman ismét lesimázhatja az Albert Ramos-Vinolas elleni meccsét.

Pénteken a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Cordobában, a szezon első salakos ATP versenyén. A hazaiak két legjobb játékosa, az 1. kiemelt Diego Schwartzman és a címvédő Juan Ignacio Londero is hibátlanul vette az eddigi akadályokat és egy győzelemre vannak attól, hogy összejöjjön a házirangadójuk az elődöntőben. Előbbi meccsét vesszük most górcső alá, aki azzal az Albert Ramos-Vinolasszal csap majd össze, akit négyszer is elvert már salakon. 

{"headTitle":"Diego Schwartzman - Albert Ramos-Vinolas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-07 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schwartzman","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ramos-Vinolas","odds":"3.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Nem véletlenül billen ennyire a mérleg nyelve Schwartzman felé a bukiknál. Ramosnak nagyon nem fekszik a mélynövésű argentin stílusa. Csak salakon meccseltek eddig, ami a spanyolnak is messze a legerősebb borítása, ám egyetlen szettet sem tudott fogni Schwartzman ellen. 

Tavaly egy másik dél-amerikai versenyen, Buenos Airesben találkoztak, ahol az argentin 6-1, 7-5-re nyert, majd az európai salakszezon római állomásán 7-6, 6-1-re intézte el a hispánt. Egy-egy szett erejéig fel tudja venni a harcot Ramos, de egy teljes mérkőzésen nem. 

Magabiztos győzelemmel kezdett Schwartzman Cordobában. - Fotó: ATP

Ezúttal abban sem vagyunk biztosak, hogy lesz szoros szett, a spanyol ugyanis tegnap egy meglehetősen fárasztó meccset játszott honfitársával, Pablo Andujarral. 3 óra 11 percen át gyilkolták egymást és végül Ramos kerekedett felül, igaz, a döntő szettben brékhátrányból kellett kapaszkodnia. 

Egy ilyen fizikálisan és mentálisan is kimerítő meccs után nagy kérdés, hogy össze tudja-e rakni magát, ráadásul egy olyan ellenfél ellen, akit nyugodtan nevezhetünk a mumusának. Schwartzman pluszban még a hazai közönség támogatására is alapozhat, ha pedig úgy fogad, mint Jaume Munar ellen, akkor aligha okoz majd gondot számára a továbbjutás kiharcolása. 

Véleményünk szerint folytatódik a sorminta és Schwartzman ismét 2-0-ra veri Ramost. Ez az opció 1.94-es oddson fogadható a Pinnacle-nél, ami meglehetősen kecsegtető. Ugyancsak játszható a -4-es hendikep is, hiszen a spanyol rendre belenéz nagyon sima szettekbe az argentin ellen. 

Te melyik tippet játszod meg?

 

 

 

 

{"headTitle":"Diego Schwartzman - Albert Ramos-Vinolas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-07 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep: Schwartzman -1.5","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Game Hendikep: Schwartzman -4","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom