Serie A

Beesik ez az 5,50-es odds? CR7-specifikus fogadások hétvégére

megosztom

Cristiano Ronaldo bombaformában ünnepelhette 35. születésnapját. A Verona vendége lesz szombaton a Juventus.

Fotó: Juventus facebook

Cristiano Ronaldótól hangos a sportvilág, a portugál zseni ugyanis olyan ütemben kezdte 2020-ban termelni a gólokat, hogy az a legszebb éveit idézi. A Juventus támadója idén már 9 gólnál jár, utolsó 10 pályára lépéséből pedig csak egyszer nem mattolta az ellenfél védelmét. Kell is CR7 jó teljesítménye a Juvénak, hiszen az Inter és a Lazio komoly versenyfutásra készteti a bajnokságban, hamarosan pedig folytatódik a Bajnokok Ligája egyenese kieséses szakasza is.

Ha nem lenne Ciro Immobile történelmi szezonja, Ronaldo alighanem pályafutása során először az olasz gólkirályi címet is megszerezné. Jelenleg hat gól a lemaradása a laziós olasz mögött, de a jelenlegi formákat elnézve, nincs ez a párharc még teljesen lefutva.

 

CR7 utolsó 10 mérkőzése / soccerway.com

 

A listavezető Juventus szombaton Veronába látogat,a bukmékerek szerint pedig toronymagas favorit. Az 1.50-es szorzó picit emelkedőben van azonban, aminek elsősorban a Verona Lazio elleni idegenbeli döntetlenje az okozója.

Visszatérve Ronaldóhoz, biztosan folytatni szeretné ezt a fantasztikus sorozatot, főleg, hogy hét közben a 35. születésnapját ünnepelhette. Az ajándék nem is lehetne szebb egy netán több gólnál, így megnéztük, milyen oddsokon lehet fogadásokat kötni Ronnie-ra.

Azt gyorsan leszögezhetjük, hogy iroda és iroda között is komoly különbségeket találunk. A legtöbb teremben 1.67-1.70 körüli szorzón kínálják CR7 újabb gólszerzését, az Unibeten azonban sokkal magasabb, 1.90-es szorzón tudjuk megkötni a fogadásokat. Aki bízik a portugálban, annak mindenképpen érdemes gyorsan lecsapnia, mert biztosan korrigálni fognak az oddsmesterek.

Az   - nél egyébkét lehetőség van kontrázni is a tippet, vagyis lehet arra is fogadni, hogy Ronaldo nem talál a kapuba. Erre most 1.77-es a szorzó. Ha ez utóbbi valósulna meg, úgy biztosan frusztrált lesz CR7, ami akár egy sárgalapos figyelmeztetésben is kicsúcsosodhat.

Te a széria mellett vagy ellen fogadnál?

 

 

 

 

{"headTitle":"Verona - Juventus ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo bármikor gólt szerez ","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"null"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo nem szerez gólt ","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"null"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo lapot kap ","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3135692] 2020-02-08 20:45:00 Hellas Verona - Juventusx;
megosztom