Tippjáték

Tippelj a Van Gerwen-Wright derbire és nyerj páros belépőt a budapesti dartstornára!

megosztom

Májusban hazánkba látogat a PDC krémje és most itt a nagyszerű lehetőség, hogy jegyeket nyerj a 2020-as budapesti European Tour versenyre. Mutatjuk a részleteket!

Február 6-án, csütörtökön kezdetét veszi a 2020-as Premier League Darts, ennek apropóján pedig egy tippjátékra invitálunk benneteket, melynek szerencsés nyertese egy a budapesti Euopean Tourra szóló páros belépővel lesz gazdagabb.

Az első fordulónak Aberdeen ad otthont, a játéknap slágermeccsén pedig Michael van Gerwen és Peter Wright feszül majd egymásnak, avagy jön az előző világbajnokság döntőjének visszavágója. 

Tippjátékunkban erre a derbire várjuk a tippeket, a kérdés pedig a meccs kimenetelére vonatkozik, vagyis, hogy Van Gerwen vagy Wright nyer, esetleg döntetlennel zárul a nagy összecsapás.

 

20200205110127

 

A tippelésben némi segítséget nyújthatnak a fogadóirodák szorzói, a    -nél például a következőképp festenek az esélyek: Van Gerwen győzelme 1.95-szörös pénz fizet, Wright sikere tétünk 3.05-szörösét hozhatja vissza, míg a döntetlen 4.50-szeres kasszával kecsegtet. 


>>> Regisztrálok a Betclic-re a HATHAROM bónuszkód megadásával és kérem a 20.000 HUF kockázatmentes fogadást!<<<

 

Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!

 


2020. február 13. 20:00-ig

 • regisztrálj a    -re a hatharom.com linkjén keresztül! Regisztráció itt
   
 • Válassz a Neked ideális opciók közül és eszközölj egy minimum befizetést a számládra!
   
 • Küldd el nekünk a Betclic-azonosítódat az alábbi formon!
   
 • Miután befizettél, jelezd azt felénk az alábbi 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!

 

286

Infó a jegyekről:

A páros belépő a május 8-10. között megrendezésre kerülő budapesti European Tour dartsverseny vasárnapi játéknapjára szól. Ezen a napon rendezik majd meg a nyolcaddöntőket, a negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt. 

 

Részvételi feltételek:

 • A tippeket 2020. február 6. csütörtök 21 óráig lehet leadni.
 • A játék nyereménye egy páros belépő a budapesti European Tour dartsversenyre.
 • A játék sorsolásán azok a játékosok vesznek részt, akik helyesen tippeltek és február 13. 20 óráig a hatharom.com linkjén keresztül regisztráltak és befizettek a BetClic számlájukra. 
 • Az eredményhirdetés február 20-án, a 3. forduló alatt a fórumunk 'Tippjátékok nyertesei' topikban kerül sor.

 

Jó játékot, jó szurkolást mindenkinek!

 

megosztom