Super Bowl

Ezzel a három játékos speckó tippel búcsúzunk a 2019/20-as szezontól

megosztom

Íme oldalunk NFL-fanatikus csapatának utolsó tippjei az idei szezonban, avagy fogadások a Super Bowlra.

Nagelb

A 49ers védelme a brutális defensive line-nak köszönhetően mindössze négy játékossal is óriási nyomást tud majd helyezni Mahomes-ra, akinek célpontjai is jól lesznek fedezve a passzjátékok többségében, ezért passzolt yardok tekintetében nem várok kiemelkedő meccset tőle. A futásokkal ugyanakkor hozzáteheti a meccshez azt a pluszt, ami a bajnoki címhez kell, mivel ő maga kellően mobilis és nem jön zavarba, ha meg kell iramodnia a labdával, a Frisco védelme pedig nehezen talál megoldást az ilyen típusú irányítókra, amire jó példa a Russell Wilson elleni kettő, illetve a Lamar Jackson elleni egy alapszakasz mérkőzésük, ahol a két irányító összesen 30 futást vállalt összesen 183 yardért, ami 6,1-es átlagnak felel meg. Mahomes a szezon során 5,1 yardos átlagot hozott a futójátékokkal, így ezen a területen bőven lehet keresnivalója a Chiefsnek és 31 yard akár már a 3. negyedben meglehet számára.

Tipp: A játékos általi összes futóyard - Mahomes 30.5 felett @ 1.70    

 

Varin

Nem rejtem véka alá a véleményem, mely szerint ezt a meccset simán kellene hoznia a Chiefsnek, őket tartom favoritnak - ez pedig egyértelmű kényszerbe helyezi majd Garappolót, hogy passzoljon. Itt most nem fogja megúszni a Frisco 8 vagy 19 passzkísérlettel, mert sem arra nem számíthatnak, hogy a Chiefs nem lesz meccsben, sem pedig igazán arra, hogy Mostert egymaga megoldja a meccset. Ugyan a Kansas futás elleni védelme nem a legerősebb, de Henryt 3,5-es átlagon tartották és a Texans sem tudott mit kezdeni velük a nagy vezetés ellenére sem. Ha pedig nincs futójáték, de van hátrány, akkor jöhetnek a passzjátékok. Szerintem teljesen reális elképzelés, hogy a Kansas védelme elsősorban a futójátékot akarja majd megfogni és úgy vannak vele, ha Garappolo meg tudja őket verni passzokkal, akkor hajrá.

Tipp: A játékos összes passz kísérleteinek száma - Garoppolo 29.5 felett @ 1.92    

 

 

LuckyLuck

A 49ers elit védelmének fel lesz adva a lecke, hiszen Patrick Mahomes személyében a liga egyik legzseniálisabb irányítóját kell féken tartaniuk. Ami kevésbé lesz nagy feladat, az a kansasi futójáték megállítása. Noha Damien Williams nem egy ügyetlen játékos, de ez az offense egyértelműen Mahomes-ról szól. Williams azért használható passzoknál is, a Titans ellen 5 elkapásból 44 yardot jegyzett. A Frisco védelme viszont nagyon figyel az ilyen játékokra, általában négy emberrel rohamoznak, így a futók nehezen tudják üresbe játszani magukat. A két rájátszás meccsükön Aaron Jones-t és Dalvin Cookot is limitálni tudták. Előbbi ugyan 5/5 elkapással zárt, de csak 27 yardot tudott haladni, míg Cooknak ennyi sem jött össze, 6 elkapásból 8 yardra futotta tőle. Azt gondolom, hogy Williams-nek sem ilyen szempontból nagy meccse és Reid is tudja, hogy nem ezekkel a játékokkal kell megnyerniük a döntőt.

Tipp: A játékos általi összes receiving yardja - D. Williams 29.5 alatt @ 1.90    

 

unibet

 

megosztom